Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Πώς να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους

Πώς να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους

Είναι μονάχα 5 απλοί τρόποι-Δοκίμασέ τους!

Oι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια βασανίζουν τις περισσότερες από εμάς σε κάποια φάση, και για κάποιες άλλες είναι ένα μόνιμο πρόβλημα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να απαλλαγούν (τουλάχιστον προσωρινά) από αυτούς. Για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε τη μαυρίλα από πάνω σας, διαβάστε παρακάτω.

Σακουλάκια από μαύρο τσάι — Το τσάι κάθε είδους μειώνει τις φλεγμονές και βοηθά στην αποσυμφόρηση της περιοχής της ρινικής κοιλότητας (που μπορεί να είναι μια αιτία για τους μαύρους κύκλους). Το τσάι που περιέχει πολύ καφείνη, όπως το μαύρο, είναι αγγειοσυσταλτικό, και συρρικνώνει τις φλέβες που φαίνονται κάτω από το δέρμα των ματιών.

Απαλό μασάζ - Εκτός από τα αγγούρια που ξεπρήζουν τα μάτια, ένα άλλο απλό τρικ που κάνει θαύματα είναι το απαλό μασάζ στην περιοχή. Με απαλές κυκλικές κινήσεις κάντε μασάζ αρχίζοντας κάτω από το μάτι, περάστε κάτω από τη μύτη, φτάνοντας κάτω από το άλλο μάτι. Επιστρέψτε με τον ίδιο τρόπο.

Ενυδάτωση — Οι μαύροι κύκλοι είναι πιο έντονοι όταν το δέρμα είναι αφυδατωμένο. Χρησιμοποιήστε λάδι ή μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα και αντί να την τρίψετε πάνω στο δέρμα, αφήστε την να «κάτσει» για δέκα λεπτά.
Άρνικα — Αυτό το βότανο μειώνει τη φλεγμονή, βοηθάει την κυκλοφορία και καταπολεμάει την κατακράτηση υγρών, που κάνει τα μάτια να πρήζονται.
Ωμή πατάτα — Αν οι μαύροι κύκλοι σας δεν οφείλονται στις ορατές φλέβες και το λεπτό δέρμα, χρησιμοποιήστε ωμή πατάτα. Η πατάτα περιέχει ένα ένζυμο που όταν εκτίθεται στον αέρα οξειδώνεται σε ένα παράγωγο βενζοκινόνης, έναν πιο ήπιο «συγγενή» της υδροκινόνης, η οποία χρησιμοποιείται στα προϊόντα λεύκανσης του δέρματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View