Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Και φέτος τα «Μαγικά Χριστούγεννα» στα s/m ΚΡΟΝΟΣ

Πάτρα: Και φέτος τα «Μαγικά Χριστούγεννα...

Πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων

Τα s/m ΚΡΟΝΟΣ διοργανώνουν και φέτος εκδηλώσεις και δράσεις για τους μικρούς τους φίλους στο Εμπορικό Κέντρο Planet, κάτι που πλέον γίνεται παράδοση, αφού είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκδηλώσεων.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωγραφική για τα παιδιά, τα οποία με την βοήθεια καλλιτεχνών, θα ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικα θέματα, θα γράψουν το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη, θα κάνουν κατασκευές χειροτεχνίας κλπ.

Όλα τα έργα των παιδιών θα εκτίθενται στον χώρο. Βραβεία περιμένουν όλους τους μικρούς φίλους των s/m ΚΡΟΝΟΣ σε ειδική απονομή στις 24/12 ενώ στις 31/12 το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει φωτογράφηση με τον Αϊ  Βασίλη και πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα.

Μία εντελώς μοναδική εκδήλωση θα γίνει στις 22 και 29/12 με χορευτές από την σχολή χορού του Παναγιώτη Κατσίκη να χορεύουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και όχι μόνο, μέσα στο κατάστημα.

Χριστουγεννιάτικο χρώμα θα δώσει και η «Συναυλία της Αγάπης» η οποία θα δοθεί στο κέντρο της Πάτρας (Αγίου Νικολάου &  Ρήγα Φεραίου) την Πέμπτη  22/12 και ώρα  19:30 από την 40 μελή Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών. Νεράιδες και ξωτικά θα μοιράζουν μπαλόνια σε όλα τα παιδιά ,δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα σε όλη την εκδήλωση.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά στο site της εταιρείας www.smkronos.gr ή ζητήστε το από όλα τα καταστήματα ΚΡΟΝΟΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View