Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Κωνσταντοπούλειο 'Ίδρυμα

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Κωνσταν...

Συμμετείχε η Μικτή Χορωδία «Απόλλων»

Στο πλαίσιο της τελευταίας επίσκεψης στο Κωνσταντοπούλειο 'Ίδρυμα πριν τις γιορτές, στις 14 Δεκεμβρίου, οι εθελόντριες νοσηλευτικής του περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας, όπως εξήγησε στην αρχή η υπεύθυνη κ. Μαρία Σύρακα, θέλοντας να μεταδώσουν το γιορτινό πνεύμα και μία χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα, κάλεσαν την Μικτή Χορωδία «Απόλλων» με καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο της χορωδίας τον κ.Θεμιστοκλή Δράμη. Οι τρόφιμοι του ευγηρείου απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους από τη χορωδία.

Μία συγκινητική και συγχρόνως όμως  χαρούμενη νότα αισιοδοξίας για όλους, ήταν όταν μία τρόφιμος του Ιδρύματος σηκώθηκε και αυθόρμητα απήγγειλε ένα χριστουγεννιάτικο ποίημα.

Ο μαέστρος της χορωδίας κ. Θεμιστοκλής Δράμης, - όπου αξίζει να σημειωθεί ότι την 1η Οκτωβρίου του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο και ο θυρεός (η Ανώτατη Τιμητική Διάκριση) από την Ενωση Χορωδιών Ελλάδος στην Αθήνα - ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. Τέλος οι εθελόντριες του Ε.Ε.Σ. μοίρασαν σε όλους μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View