Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 60χρονος που κατηγορείται για τις φωτιές- Αρνείται τις κατηγορίες-"Εμφύλιος" στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου

Πάτρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...

Αναμένεται αν οριστεί δικάσιμος

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ελευθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο 60χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση σε πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου στην Πάτρα. Αναμένεται να οριστεί δικάσιμος, ενώ ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Στον Ανακριτή απολογείται τη Δευτέρα 4 Ιουλίου ο 60χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση. Ο άνδρας, που ήταν στο παρελθόν διαχειριστής της πολυκατοικίας, κατηγορείται ότι έβαλε τις δύο φωτιές στο υπόγειο του κτιρίου, στην Έλληνος Στρατιώτου, στις 20  και στις 30 Ιουνίου. Ο άνδρας πέρασε το κατώφλι του ανακριτή γύρω στις 11 το πρωί

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξαρχής εξέταζε το ενδεχόμενο της κακόβουλης ενέργειας και δεν θεώρησε τυχαίο, το πρώτο συμβάν, πόσο μάλλον το δεύτερο, τα οποία χώριζαν χρονικά δέκα μόλις ημέρες.

Όπως έχει γράψει ήδη το thebest.gr ο άνδρας έχει διαφορές με ενοίκους, οι οποίοι κατέθεσαν ότι ο πρώην διαχειριστής είχε απειλήσει ότι θα τους κάψει.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται ότι είναι αυτός πίσω από τις φωτιές.

Η υπόθεση παραξένεψε εξ αρχής την ΠΥ, η οποία δεν βρίσκεται συχνά μπροστά σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν μεγάλη και την πρώτη και τη δεύτερη φορά και το αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί από τους πυροσβέστες βάρδιας ήταν οι ίδιοι και στο πρώτο και στο δεύτερο περιστατικό.

Η πυροσβεστική με κλιμακοφόρο απεγκλώβισε 7 άτομα μεταξύ των οποίων και ηλικιωμένοι. Η φωτιά είχε περιοριστεί στην αποθήκη απ΄όπου και ξεκίνησε ωστόσο η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή και οι καπνοί πάρα πολύ πυκνοί.

 

Βασικό μέλημα των πυροσβεστών ήταν να ελέγξουν αν υπάρχει κάποιος στο ασανσέρ, στις σκάλες, που είχαν γεμίσει από καπνό ή κάποιος βρισκόταν μέσα στο σπίτι έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Και οι 7 απομακρύνθηκαν  για προληπτικούς λόγους ενώ αρκετοί έζησαν ξανά στιγμές φόβου. Μάλιστα μια γυναίκα την ξανανέβασαν με το καλάθι της πυροσβεστικής στο διαμέρισμά της.

Ύποπτο για εμπρησμό από πρόθεση στην πολυκατοικία ... - Thebest.gr

Μεγάλη κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό δύο γυναικών - Thebest.gr

Πάτρα:Ο "πόλεμος" της πολυκατοικίας-Στον ανακριτή ... - Thebest.gr

Πάτρα:Τι εξετάζει η πυροσβεστική για τη φωτιά στην ... - Thebest.gr

 

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΡΤΗΣΗ 07.25

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις