Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Τι εξετάζει η πυροσβεστική για τη φωτιά στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου-Περισσότερος ο καπνός, παρά οι φλόγες- ΦΩΤΟ

Πάτρα:Τι εξετάζει η πυροσβεστική για τη ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες βράδυ σε υπόγειο πολυκατοικίας στην Έλληνος Στρατιώτου, κοντά στη Λευκωσίας, μέσα στο οποίο βρίσκονται οι μετρητές της ΔΕΗ. Λόγω των υλικών των ρολογιών οι καπνοί ήταν τόσο έντονοι και αποπνικτικοί, οι οποίοι δημιoύργησαν πανικό στους ενοίκους. Η φωτιά περιορίστηκε άμεσα από την πυροσβεστική αλλά οι καπνοί δυσκόλευαν το έργο.

Μεγάλη κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό δύο γυναικών,στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου –Κάηκαν ρολόγια της ΔΕΗ– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν μεγάλη, ενώ συνέδραμε και η ΕΛ.ΑΣ. Κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα , μεταξύ των οποίων και το γερανοφόρο με το οποίο απεγκλωβίστηκαν  δύο γυναίκες από όροφο.

Επί τόπου ήταν από την πρώτη στιγμή ο Διοικητής της Π.Υ. Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης, ο οποίος τονίζει στο thebest.gr ότι πρώτο μέλημα της υπηρεσίας ήταν να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Οι φλόγες όπως τονίζει περιορίστηκαν άμεσ, και δεν επεκτάθηκαν πέραν τον χώρου του υπογείου, σε κάποιο διαμέρισμα,αλλά οι καπνοί ήταν εντονότατοι και είχαν κατακλύσει την πολυκατοικία.

Τα αίτια από τα οποία προέκυψε η πυρκαγιά εξετάζει το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Σύμφωνα με πληροφορίες διερευνώνται δύο ενδεχόμενα.

Η φωτιά να προήλθε από βραχυκύκλωμα ή αλλο τεχνικό πρόβλημα ή να προκλήθηκε μετά από κακόβουλη ενέργεια (πχ ρευματοκλοπή κ.α.).

Ο Διοικητής της Π.Υ, Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης

Ο Διοικητής της Π.Υ, Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης

Ο Διοικητής της Π.Υ, Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις