Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απειλές του χρυσαυγίτη Παππά για την οικογένεια του Σκουρλέτη – Τι συνέβη όσο ήταν κλειστές οι κάμερες στη Βουλή - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Απειλές του χρυσαυγίτη Παππά για την οικ...

Διεκόπη η συζήτηση για πάνω από μισή ώρα

Για πάνω από μισή ώρα διεκόπη η συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.

Παρά την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να αποχωρήσει ο κ. Λαγός από την αίθουσα ώστε να επαναληφθεί η συζήτηση, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αρνείται να αποχωρήσει ο βουλευτής της.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς δήλωσε ότι το κόμμα του αρνείται την απόφαση του προεδρείου προσθέτοντας χαρακτηριστικά «φέρτε μας τα ΜΑΤ».

Κατά την διάρκεια της διακοπής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής πρότεινε στον κ. Βούτση να μιλήσει ο Χρήστος Παππάς και μετά να αποχωρήσει ο Γιάννης Λαγός. Όμως ο κ. Λαμπρούλης επέμεινε ότι για να ξεκινήσει η συνεδρίαση και να δοθεί ο λόγος στον Χρήστο Παππά πρέπει να αποχωρήσει ο Γιάννης Λαγός.

Αντιπαράθεση είχαν πριν από λίγο και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος φώναζε προς τα υπουργικά έδρανα. «Είστε υπόδικοι» του απάντησε ο κ. Φίλης.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά ο οποίος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση έκανε λόγο «για ιδεολογήματα τα οποία στηρίχθηκαν σε εκατομμύρια νεκρούς και στα γκούλακ», ενώ την κατηγόρησε ότι «συντάσσεται με τις δυνάμεις κατοχής των δανειστών».

Ο Πάνος Σκουρλέτης είπε απευθυνόμενος στη Χρυσή Αυγή ότι «εσείς οι ίδιοι ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός». «Δεν έχετε δικαίωμα να επικαλείστε την κοινωνική ευαισθησία όταν υπερασπίζεστε τα κρεματόρια, ό,τι πιο επαχθές έχει υπάρξει στην ανθρώπινη ιστορία» τόνισε με ένταση ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας επικράτησε ένταση και τότε ο Πάνος Σκουρλέτης είπε επίσης απευθυνόμενος στους χρυσαυγίτες βουλευτές που φώναζαν,  ότι «οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν την φωνή της Δημοκρατίας» και τους προέτρεψε να καθίσουν κάτω και να πάνε «να πουλήσουν προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο».

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση του προεδρεύοντος Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος ζήτησε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν.

Πηγή βίντεο: newsittv

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις