Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δημήτρης Στρέπκος: Με το nude «κύκνο του» Μάρα Δαμουρσλή στο Divani Caravel

Δημήτρης Στρέπκος: Με το nude «κύκνο του...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό show της Κρίστυ Κρανά με χορηγό τον Πατρινό επιχειρηματία Αλέξανδρο Καλλέργη.

Εντυπωσιακή, όπως και πέρυσι, η συμβολή του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου στην καθιερωμένη εκδήλωση της Κρίστυ Κρανά (του ομώνυμου πρακτορείου μοντέλων) στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Designer, stylist και ιδρυτής του label Celebrity Skin, ο Δημήτρης έχει ζήσει στην πόλη μας, με την οποία διατηρεί δεσμούς ενώ έχει υπογράψει outfits για το περιοδικό TheBest Magazine.

Συνδεδεμένος με τα αρτίστικα ρούχα θεατρικότητας και απίθανων λεπτομερειών «στο χέρι», παρουσίασε αυτή τη φορά μια συλλογή αποκλειστικά σε nude χρώμα.

 Μούσα του ήταν η στενή του φίλη Μάρα Δαμουρσλή, μοντέλο και ηθοποιός, η οποία παρουσίασε το event. «Εχουμε τρομερή χημεία με τη Μάρα. Το fitting κράτησε μόλις 5 λεπτά. Λατρεύω να βλέπω τις δημιουργίες μου πάνω της, είναι ένας κύκνος» αναφέρει ο σχεδιαστής.

Η βραδιά ήταν φιλανθρωπική, υπέρ των χωριών SOS με χορηγό τον Πατρινό επιχειρηματία Αλέξανδρο Καλλέργη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View