Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Αντωνία Καούρη: Η Καλαβρυτινή που «άνοιξε» την πολύκροτη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Αντωνία Καούρη: Η Καλαβρυτινή που «άνοιξ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ταλέντο του «The Voice» με μέντορα το Σάκη Ρουβά- Η Πατρινή Ηρώ της έδωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της για επανεκτέλεση

Με αφορμή το συναυλιακό υπερθέαμα της βρετανικής μπάντας Coldplay στο ΟΑΚΑ, η οποία και αποθεώθηκε από 120.000 κόσμο σε ένα διήμερο, καμαρώσαμε ένα κορίτσι Kαλαβρυτινής καταγωγής, την Αντωνία Καούρη, να συνυπάρχει στο ίδιο διαστημικό stage!

Συγκεκριμένα, ήταν η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνης που επιλέχθηκε να ανοίξει το show με opening act. Ντυμένη με custom made σύνολο της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά- loose denim παντελόνι με κεντήματα, κόκκινο bikini top και σανδάλια Dr Martins μας κατέπληξε με την παρουσία της.

Η αναρτησή της πριν τη μεγαλειώδη συναυλία

Η αναρτησή της πριν τη μεγαλειώδη συναυλία

Η νεαρή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, πρωτοσυστήθηκε στο ευρύτερο κοινό μέσω της εκπομπής The Voice το 2021 ενώ ήταν ήδη μέλος του γκρουπ INCO. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε σε επανεκτέλεση ως single την επιτυχία «Ετσι είναι οι σχέσεις» που της παραχώρησε η πατρινή Ηρώ. Την επόμενη χρονιά, ανέδειξε δισκογραφικά δικά της κομμάτια ενώ λίγο μετά ο μέντοράς της Σάκης Ρουβάς την ενέταξε στο νυχτερινό πρόγραμμα του Teatro όπου πρωταγωνιστούσαν ο ίδιος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. O Κωστής Μαραβέγιας έχει χαρακτηρίσει ως μια από τις καλύτερες νέες pop καλλιτέχνιδες. Η 27χρονη Αντωνία ανήκει στο δυναμικό της της Minos και το 2023 είχε θέσει υποψηφιότητα για τη Γιουροβίζιον.

Για τη συναυλία των Coldplay συνεργάστηκε με την Αγγλίδα τραγουδοποιό, Maisie Peters, που συνοδεύει το συγκρότημα στην περιοδεία του και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εμφανίστηκε μισή ώρα και απέδωσε και τρία δικά της κομμάτια.

«Κανένας δεν ξέρει το πώς με πήραν οι Coldplay, μέχρι και σήμερα. Ούτε εγώ ξέρω. Μου ήρθε ένα mail από τους διοργανωτές. Δεν ήξερα ότι ήταν για τους Coldplay» δήλωσε η ίδια στο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στην ίδια εκπομπή ακολούθησε βίντεο, όπου η Αντωνία Καούρη λέει ότι έχει κλείσει εισιτήριο για τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, αλλά ο συνεργάτης της Γιάννης Κουτσαυτάκης την συμβουλεύει να το πουλήσει επειδή θα είναι η τραγουδίστρια που θα ανοίξει τη συναυλία τους…» 

Σε συνεντεύξεις της έχει αναφέρει πως ο Σάκης Ρουβάς, στο The Voice τη βοήθησε να βρει τον εαυτό της. Ταυτόχρονα αγαπάει και τιμάει τις ρίζες της:

 «Φεύγω τον χειμώνα, πάω στον Χελμό, κάνω σκι, αφήνω το σκυλάκι μου ελεύθερο να τρέχει όλη μέρα...Μου αρέσει η ζωή στο βουνό, οι ορεσίβιοι – ο πατέρας μου εξάλλου είναι από τα Καλάβρυτα. Εκεί μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα καθημερινά χωρίς να αναλωθώ στην κίνηση, στον πανικό της Αθήνας. Να καθαρίσω, να τρέξω, να πιω τα ρακόμελά μου, να μαγειρέψω σε φίλους και στις 10 το βράδυ να έχω κάνει τόσα που στην πόλη δεν υπάρχει χρόνος» λέει συγκεκριμένα σύμφωνα με το protothema.gr.

Ειδήσεις Τώρα

15 χρόνια Jacquemus: Το απίστευτο show στο Κάπρι με μούσα τη Ντέβα Κασέλ

Κάιλι Τζένερ: Beach babe στη Μαγιόρκα με επίκαιρη φουστίτσα balloon, επιτέλους σαν κοριτσάκι

Ωραιότερες από ποτέ αυτό το καλοκαίρι, οι καινούριες θεραπείες που συστήνουν οι experts δερματολόγοι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View