Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

15 χρόνια Jacquemus: Το απίστευτο show στο Κάπρι με μούσα τη Ντέβα Κασέλ

15 χρόνια Jacquemus: Το απίστευτο show σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ντούα Λίπα, Γκουίνεθ Πάλτροου κ.α. ανέβηκαν τα 99 κινηματογραφικά σκαλιά της Villa Malaparte

Συνεχίζει να μαγεύει με τις iconic τοποθεσίες των ντεφιλέ του ο δημοφιλέστατος Γάλλος σχεδιαστής Simone Porte Jacquemus.

Για την επόμενη σαιζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2024- 2025, υποδέχθηκε μεταξύ άλλων celebrities όπως τις Ντούα Λίπα, Γκουίνεθ Πάλτροου, Λετίσια Κάστα, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ρόζι Χάντιγκτον, Τίνα Κουνάκι, Eλοντί, Τζανκάρλο Τζιαμέτι στο ειδυλλιακό Κάπρι. Κάτω από τον αστραφτερό ήλιο του ιταλικού Νότου και αγναντεύοντας τη Μεσόγειο, γιόρτασε 15 χρόνια από την ίδρυση του οίκου του. Συγκεκριμένα, η επίδειξη έγινε στην εμβληματική Villa Malaparte με τη μοναδική  θέα και το κεραμιδί χρώμα. Το όλο σκηνικό παρέπεμπε στην ταινία «Le Mépris- Η Περιφρόνηση» του του Jean-Luc Godard με την αξεπέραστη Μπριζίτ Μπαρντό. Εκεί η γαλλίδα ντίβα ξάπλωσε γυμνή στην ταράτσα και μετά φορούσε ένα κίτρινο μπουρνούζι.

«1 όνειρο, 1 σπίτι, 99 σκαλοπάτια, 47 looks, 40 καλεσμένοι, 25 βαθμοί» έγραφε η διαδικτυακή προαναγγελία και αυτό ακριβώς συνέβη. Η βίλα αυτή θεωρείται αρχιτεκτονικό τοπόσημο. Δημιουργήθηκε  από τον Curzio Malaparte, διπλωμάτη και συγγραφέα, μεταξύ 1938 με 1943 σε μοντερνιστικό design και «κρέμεται» στην άκρη ενός βράχου.

Η πρόσκληση εκεί ακολούθησε το πρόσφατο opening της πρώτης Jacquemus boutique στο Κάπρι. Οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με πλοιάριο και χειροκρότησαν στην πασαρέλα τη 19χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντέβα Κασέλ, αλλά και τις καλλονές Μίνα Αργκαναζ, Μαριακάρλα Μπόσκονο. Συμμετείχε μάλιστα και η Jenny Ruby Jane από το διάσημο νοτιοκορεάτικο συγκρότημα Blackpink.

 

 

Η σκηνή της "Περιφρόνησης" με τη Μπε Μπε

Η σκηνή της "Περιφρόνησης" με τη Μπε Μπε

Το μπουρνούζι που έγινε παλτό

Το μπουρνούζι που έγινε παλτό

Ρετρό επιρροές αλλά και η αγάπη για την αρχιτεκτονική, το σινεμά και την καινοτομία ήταν εμφανείς στα ρούχα. Υπήρχαν μαντήλια στα κεφάλια της εποχής του ’50, φανελάκια των ψαράδων, prints ζέβρας και ναυτικού ριγέ, διάφορα αμάνικα φορέματα σε ανάλαφρες σιλουέτες, κλειστές εσπαντρίγιες, μακρουλά γυαλιά vintage, αλλά και γραμμή Α στις φούστες μαζί με peplum tops.

Οι επιλογές των χρωμάτων εκρηκτικές όπως πάντα. Το κίτρινο των λεμονιών της περιοχής, το τιρκουάζ του νερού αλλά και ένα θεαματικό κόκκινο έκαναν αίσθηση. Ηταν η ανανεωτική ματιά του Jacquemus στο μυθικό style της «Dolce Vita» για γυναίκες και άνδρες.

 

 

Ειδήσεις Τώρα

Στεφανίδη μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου: «Έφτασα σε σημείο να μην ξέρω αν θα πηδήξω»

Grand opening ξενοδοχείου με Κάιλι Μινόγκ, Κιμ Κατράλ και Balmain party στη Γλυφάδα

Το… ξεσηκωτικό trailer του «Parthenope» από Saint Laurent και Πάολο Σορεντίνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View