Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Grand opening ξενοδοχείου με Κάιλι Μινόγκ, Κιμ Κατράλ και Balmain party στη Γλυφάδα

Grand opening ξενοδοχείου με Κάιλι Μινόγ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στις ultra luxury εγκαταστάσεις του One&Only Aesthesis συγκεντρώθηκαν celebrities διεθνούς φήμης

Η λεγόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα ανεβάζει της μετοχές της και γίνεται παγκόσμια είδηση προσελκύοντας διάσημες παρουσίες. 

Λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια της Astir Marina Βουλιαγμένης είχαμε ένα ακόμα σκηνικό κοσμοπολιτισμού. Στο επίσημο opening του ξενοδοχείου One&Only Aesthesis  της Γλυφάδας – που θεωρείται το πιο υπερπολυτελές και ακριβό της περιοχής- συγκεντρώθηκαν για ένα τριήμερο stars όπως η Κάιλι Μινόγκ και η Κιμ Κατράλ και όχι μόνο.  

Καλεσμένοι ήταν επίσης ο Αμερικανός τραγουδιστής Joe Jonas, o Αμερικανός ηθοποιός Liam Hemsworth, ο Βρετανός ηθοποιός Luke Evans, το μοντέλο Chanel Iman, ο παίκτης του αμερικάνικου football Davon Godchaux, το μοντέλο από την Αμερική Alton Mason, ο ισπανός fashion ambassador Jon Kortajarena, η Βρετανίδα ηθοποιός Gugu Mbatha-Raw, το μοντέλο και ηθοποιός από την Αυστραλία Gabriella Brooks, η Λιβανέζα ηθοποιός και τραγουδίστρια Jessy Abdo, η Βρετανίδα DJ και μοντέλο Zara Martin, η Ιταλίδα ηθοποιός Clotilde Esposito, ο Βρετανός συγγραφέας και curator Jack Guinness, η Βρετανίδα style influencer Jordan Grant και τα μοντέλα και influencers Jordan Mainoo-Hames και Caroline Daur. Στον εορτασμό ανταποκρίθηκαν και Ελληνες guests όπως οι Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Καράβας,  Έβελυν Καζαντζόγλου,  Έλενα Γαλύφα, Μελία Κρέιλινγκ, Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και ο Σάκης Ρουβάς που διασκέδασε με live εμφάνιση το κοινό.

Τα εγκαίνια το πρώτο βράδυ περιλάμβαναν συγκεκριμένα παραλιακό welcome cocktail στο ηλιοβασίλεμα και barefoot luxury houseparty στην Villa One, τη μεγαλύτερη ιδιωτική βίλα του θέρετρου έκτασης 922μ². Εκεί πέρα από τον Σάκη Ρουβά χειροκροτήθηκαν ο DJ και μουσικός παραγωγός DJ Betto, και η 20μελής ορχήστρα Synthony μαζί με DJs και vocalists. Το Σάββατο 8 Ιουνίου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού, γαλλικού οίκου Balmain, Olivier Rousteing, διοργάνωσε pool party και brunch λόγω της συνεργασίας του με το One&Only Aesthesis στο pool takeover. Πέρα από τους ξένους stars παρευρέθηκε και η Αννα Βίσση, η οποία δήλωσε θαυμάστρια της Κιμ Κατράλ από την εποχή του τηλεοπτικού Sex & the City.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα «δίνει αίσθηση ιδιωτικού νησιού» κατά το Hotel Trotter. Αποτελεί το πρώτο project της Kerzner International στην Ελλάδα με δωμάτια, bungalows και βίλλες σε εκπληκτική τοποθεσία. Η τριήμερη γιορτή είχε στόχο να επαναφέρει στο προσκήνιο τη χρυσή εποχή της ακτογραμμής εκεί. H Κατερίνα Κόρρου Χρυσικού ήταν η οικοδέσποινα των events, σύζυγος του ιδρυτή, managing partner της Grivallia Hospitality Γιώργου Χρυσικού.

 Όπως αναφέρει το Travel + Leisure, «10 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα η Athens Riviera ήταν στα sixities ότι είναι σήμερα το Montau για τη Νέα Υόρκη. Εδώ έκανε γυρίσματα η Σοφία Λόρεν και διατηρούσε εξοχικό η  Τζάκι Ωνάση».

Σήμερα το One&Only Aesthesis φιλοδοξεί να ανακτήσει εκείνη την αίγλη. Οι διασημότητες θαύμασαν το El Bar by Paco Morales —τον chef πίσω από το Noor των 3 Michelin στην Κόρδοβα της Ισπανίας-  περιηγήθηκαν στα 95 bungalows με τους πέτρινους τοίχους και τα έργα τέχνης που επιμελήθηκε η εικαστικός Αννα Χατζηνάσιου και ανακάλυψαν τις 14 μοναδικής αισθητικής ιδιωτικές κατοικίες προς ενοικίαση… Κάποιοι ενδιάμεσα πήγαν και στη μεγαλειώδη συναυλία των Goldplay στο ΟΑΚΑ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View