Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

H Hλιάνα Παπαγεωργίου με μαλλιά expensive brunette δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου

H Hλιάνα Παπαγεωργίου με μαλλιά expensiv...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αφαίρεσε τα ξανθά baby lights επιστρέφοντας στο φυσικό της χρώμα, δείτε την στο Instagram

Η κούκλα Πατρινή παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ορκισμένη καστανή (και ευτυχώς για εκείνη επειδή διαφέρει).

Πρόσφατα μάλιστα, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη της στον hair stylist του Χόλιγουντ Δημήτρη Γιαννέτο, τον οποίο εμπιστεύεται τυφλά η Αμάλ Κλούνει, έκανε πιο σκούρα τη βάση των μαλλιών της. Ακολουθώντας σταθερά τις διεθνείς τάσεις μόδας και ομορφιάς, η Ηλιάνα γνωρίζει άλλωστε πως το καστανό και όλες οι αποχρώσεις του είναι ξεκάθαρα η top τάση της χρονιάς. Μάλιστα, το hashtag #brunette συγκεντρώνει εκατομμύρια αναζητήσεις στο διαδίκτυο ενώ και στο thebest.gr οι κομμωτές της πόλης έχουν επισημάνει το trend. Οσο κι αν το καλοκαίρι είναι η εποχή που συνήθως οι γυναίκες φωτίζουν και ανοίγουν χρωματικά τα μαλλιά τους, φέτος θεωρείται πως οι σκούροι τόνοι αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια.

 

Αν είσαι λοιπόν φυσική καστανή ή μελαχρινή μην υποκύψεις στο ξανθό που υιοθετεί η πλειοψηφία. Η Ηλιάνα μόλις «σκέπασε» τα ξανθά baby lights που είχε υιοθετήσει επιλέγοντας να ξαναγυρίσει στο πραγματικό της χρώμα. Στην τελευταία ανάρτησή της στο Instagram λανσάρει το σκούρο σοκολατί. Πιο χαμηλά φαίνονται λεπτές, διακριτικές ανταύγειες σε medium brown. Μαζί της εικονίζεται και ο Δημήτρης Γιαννέτος με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί στην Ιταλία.

 

Να προσθέσουμε ότι αυτές τις μέρες εμφανίστηκε με σκούρα μαλλιά και το super model Κάια Γκέρμπερ, κόντρα στις έντονες ξανθιές και μελί ανταύγειες που καθιέρωσαν τη μαμά της Σίντι Κρόφορντ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View