Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κάννες: Η ασυναγώνιστη εικόνα της Ντέμι Μουρ στα 61, συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο

Κάννες: Η ασυναγώνιστη εικόνα της Ντέμι ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Beauty star» και «icon» του φεστιβάλ κατά τη Vogue, εμείς την προτιμάμε πάντως με πρωινό look

Είχε να έρθει από το 1997, αλλά 27 χρόνια μετά, μάγεψε κοινό και media.

Ο λόγος για την 61χρονη αμερικανίδα ηθοποιό Ντέμι Μουρ που δικαίωσε στις Κάννες τον τίτλο της αγέραστης ντίβας. Σε όλες τις εμφανίσεις της φάνταζε πολύ νεαρότερη από την ηλικία της, δίχως η φυσιογνωμία της να δείχνει ψεύτικη. Πολύ λεπτή, εγκάρδια, με μακριά «γοργονέ» μαλλιά και πάντα μελαχρινή, αποτελεί τελικά μια κατηγορία από μόνη της. Οι εκδόσεις της Vogue έσπευσαν να την αποκαλέσουν beauty star και icon των Καννών σχολιάζοντας πως επιτυγχάνει στη χρυσή της ωριμότητα την «μεγάλη επιστροφή».

Η Ντέμι άλλωστε «έσκισε» λίγες μέρες πριν και στο Met Gala με ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα looks και  ήδη έπαιξε στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά για τον Τρούμαν Καπότε. Τώρα στις Κάννες προωθεί ένα καινούριο θρίλερ, ονόματι «The Substance», όπου πρωταγωνιστεί με την πολύ μικρότερή της Μάργκαρετ Κουάλει. Παρακολούθησε όμως και την πρεμιέρα της καινούριας δημιουργίας του Γιώργου Λάνθιμου. Οπου κι αν πήγε τα φλας «τρελάθηκαν». Παντού διαβάζουμε για τα ρούχα της στο  κόκκινο χαλί που έφεραν αναμφίβολα το Hollywood glam στην Κρουαζέτ.

 Στυλιστικά την είδαμε το βράδυ με στράπλες τουαλέτες που τονίζουν τις γραμμές του σώματος συνδυασμένες με τα πιο εκθαμβωτικά κοσμήματα Chopard. Ο στυλίστας της Brad Goreski, για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της, διάλεξε ένα ροζ σατέν maxi dress Schiaparelli, με εκκεντρική πινελιά τη 3D ουρά ψαριού στο ντεκολτέ.

Τιμώνας το Λάνθιμο, έλαμψε με ολοκέντητη δημιουργία Armani Prive σε κόκκινο και παπούτσια Christian Louboutin. Στην τελετή - gala Trophée Chopard,  έκλεψε την παράσταση με τιρκουάζ τουαλέτα Balenciaga από τη συλλογή του επόμενου χειμώνα με ασορτί περιδέραιο που «βγάζει μάτι».

Να πούμε πως οι εκφράσεις του προσώπου της παραμένουν πολύ φυσικές και μόνο οι λεπτές ρυτίδες φανερώνουν πως δεν είναι κοριτσάκι. Επιμένει να δείχνει μαυρισμένη και με πολύ διακριτικό μακιγιάζ.

Εμάς μας άρεσε περισσότερο σε ένα πρωινό photocall, με πουά, ασπρόμαυρο φόρεμα Elie Saab και δίχρωμες γόβες Aquazurra. Ένα new classic outfit με στενό μπούστο και πλούσια φούστα, που υπογραμμίζει τη θηλυκότητα. Η Ντέμι πόζαρε ασταμάτητα με συνοδό το σκυλάκι της Πίλαφ. Αλλά και με μαύρο πρωινό φόρεμα DelCore μας γοήτευσε, καθώς αν και μικροσκοπική φόρεσε trendy «μπαλαρινάκια». Και ήταν πάλι υπέροχη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View