Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Φλας στην πρεμιέρα του «Παπάγια Μάντολες», γελάσαμε και συγκινηθήκαμε με το μυστικό στο φινάλε

Φλας στην πρεμιέρα του «Παπάγια Μάντολες...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σκηνοθεσία είναι της πατρινής Πέτρας Μαυρίδη και ερμηνεύει συνολιλώντας με το κοινό ο ηθοποιός Χρήστος Χρήστου

Γεμάτο Τρίτη βράδυ το Επίκεντρο+ για το σατιρικό μονόλογο «Παπάγια Μάντολες». Γνωστοί συμπολίτες θεατρόφιλοι έδωσαν το παρόν καθώς την παράσταση σκηνοθέτησε η πατρινή ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη, που έκανε το υποκριτικό της ντεμπούτο στο Δημοτικό Θέατρο και είναι κόρη της Σοφίας Μαυρίδη, υπεύθυνης Τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Παρούσα επίσης η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη και οι σκηνοθέτες Φάνης Δίπλας, Μίλτος Νίκας, Τζίμης Πολίτης, ο ηθοποιός Γιώργος Λογαράς, ο καθηγητής Βαγγέλης Πολίτης που έχει προεδρεύσει στο ΔΗΠΕΘΕ, αλλά και η νέα πρόεδρος Λυδία Καραθανασοπούλου.

Το ανάλαφρο θέαμα είχε διάσταση stand up comedy καθώς ο πρωταγωνιστής Χρήστος Χρήστου έκανε συνεχώς διάλογο με το κοινό. Εκανε μεγάλη εντύπωση η φυσικότητά του και πως υποδυόταν με άνεση και αμεσότητα και άλλα πρόσωπα. Κεντρικός ήρωας ένας σεφ που απαρνήθηκε την επιτυχία για ιδεολογικούς λόγους και καταδικάστηκε σε φυλάκιση. Αντιστάθηκε στο κοινωνικοπολιτικό τοπίο που τον καταπίεζε και βρήκε την ελευθερία πίσω από τα κάγκελα. Το έργο πάντως παρά τις διασκεδαστικές ατάκες προσφέρει και συγκίνηση αλλά και μια μεγάλη έκπληξη στο φινάλε. Θα παιζόταν ακόμα ένα βράδυ στην Πάτρα και το σαββατόβραδο θα παρουσιαστεί στη Ναύπακτο. Δείτε στιγμιότυπα του thebest.gr με το φακό του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View