Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Νέα πρόεδρος του ΔΣ η Λυδία Καραθανασοπούλου

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Νέα πρόεδρος του ΔΣ η Λυδ...

Στη συνεδρίαση της Παρακσετής 9/2/2024 ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του θεάτρου - Ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική συνεργασία σε μια περίοδο πολύ δύσκολη με μειωμένη χρηματοδότηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεδρίασε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 το μεσημέρι στις 2:45 μ.μ. στα γραφεία του Θεάτρου, στο  Μπάρρυ, στην Όθωνος-Αμαλίας 6.

Στην συνεδρίαση που είχε ενδιαφέρον ψηφίστηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης με βασικό την συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. Νέα πρόεδρος ορίστηκε η Λυδία Καραθανασοπούλου. Η υπόλοιπη σύνθεση είναι ης εξής: αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Μαγιάκης και μέλη οι: Πέτρο Βάης (μέχρι πρότινος πρόεδρος του συμβουλίου του θεάτρου), Σοφία Μητρούλια, Μιχάλης Αναστασίου, Μαριάννα Σταματιάδου, Γεώργιος Αγγελόπουλος, Ευανθία Αθανασοπούλου, Ιωάννα Ροϊλού- Παναγοδημητρακοπούλου.

Τα αναπληρωματικά μέλη του νέου ΔΣ του θεάτρου είναι:

Κώστας Δραγώτης, Ρένα Σκαρλάτου, Τζέλα Λάζαρη, Μαίρη Νικολάου, Αθηνά Καλλιμάνη –Γεωργιτσοπούλου, Λεωνίδας Ευφραιμίδης, Λουίζα Βαγγελάτου, Παναγιώτης Ηλιόπουλος,  Ιωάννα Παπαγεωργίου.

Ορισμός προέδρου του Δ.Σ. Λυδίας Καραθανασοπούλου, ως νόμιμης εκπροσώπου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.

Εν συνεχεία η νέα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ ευχήθηκε καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους! Ευχήθηκε «καλή και εποικοδομητική συνεργασία σε μια περίοδο πολύ δύσκολη με μειωμένη χρηματοδότηση και διαρκώς μειούμενο προσωπικό για το Δήμο και συνεπώς και για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Σε μια περίοδο που η ακρίβεια και η ανεργία έχουν χτυπήσει κόκκινο, οι ελλείψεις σε υποδομές είναι τεράστιες και η κοινωνική-κρατική πρόνοια μηδενική,  ο πολιτισμός για εμάς δεν είναι πολυτέλεια, ούτε πεδίο κερδών για διάφορους μεγάλους επιχειρηματίες. 

Θα προσπαθήσουμε, μέσα σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο να σχεδιάσουμε και να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς, κεντρική σκηνή, παιδικό-εφηβικό θέατρο, Άρμα Θέσπιδος, Δραματική Σχολή κ.λ.π. ώστε να προσφέρουμε ένα όσο το δυνατό πιο ποιοτικό αποτέλεσμα που θα αγγίξει και θα φτάσει σε όσο περισσότερο κόσμο της περιφέρειας μας, θα αγκαλιάσει ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες που είναι αποκομμένες από αυτόν και θα στηρίξει τις ανάγκες των ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture