Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: "Παραμυθομαγειρέματα" το Σάββατο 10/2 από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πάτρα: "Παραμυθομαγειρέματα" τ...

Στην οδό Φαβιέρου 43 - Το 1ο θεατρικό εργαστήρι στις 17.00 απευθύνεται σε παιδιά 3-6 ετών και το 2ο στις 19.00 σε παιδιά 6-12 ετών

Με τίτλο Παραμυθομαγειρέματα το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (οδός Φαβιέρου 43) διοργανώνει αυτό το Σάββατο 10/2/2024 δύο δράσεις. Το πρώτο εργαστήρι από τις 5 έως τις 6.30 το απόγευμα απευθύνεται σε παιδιά 3-6 ετών.

Πολλές φορές εστιάζουμε στο τι μπορεί να κάνει ο διπλανός μας ή ο συμμαθητής μας και όχι στο τι μπορούμε να καταφέρουμε εμείς οι ίδιοι. Ο ποντικός της ιστορίας μας, ο Πίπης, θέλει να γίνει νυχτερίδα για να μάθει να πετάει! Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα του και τον τρόπο που ζει. Θα ανακαλύψουμε παρέα τις προσπάθειες του να αλλάξει κι αν μετά από αυτές αυτό ήθελε πραγματικά και θα εξερευνήσουμε τις δικές μας μοναδικές ικανότητες!

Το παραμύθι «Εγώ, ο απίθανος» της Γιολάντας Τσορώνη- Γεωργιάδη από τη σειρά της με βιβλία που προάγουν τη συναισθηματική νοημοσύνη εστιάζει στην μοναδικότητα του κάθε παιδιού και όπως αναφέρει και ο ήρωας της ιστορίας «Χαίρομαι που είμαι εγώ! Χαίρομαι που είσαι εσύ! Όλοι είμαστε μοναδικοί!».

Ελάτε να «παραμυθομαγειρέψουμε» με «σκεύη» τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα, με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς, τις δραματοποιήσεις και...με συνταγή ένα παραμύθι γεμάτο νοήματα και νοστιμιά!

Δηλώσεις συμμετοχής- Πληροφορίες :

Θεατρικό Εργαστήρι: 2614 014979,  693 231 1567  (Κωνσταντίνα Περλέγκα)

Εμψυχωτές: Νικόλαος Τσίχλας, Τζαμαρία Ιωάννα

Κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ.

Την ίδια μέρα το Σάββατο 10/2 στις 7 το απόγευμα με 8.30 το βράδυ θα λάβει χώρα το Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 6-12 ετών

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μηλιά … κι αγαπούσε ένα αγοράκι». Έτσι ξεκινά «Το δέντρο που έδινε», μια υπέροχη παραβολική ιστορία του Σελ Σίλβερσταιν για την τρυφερή σχέση ενός μικρού αγοριού με μια μηλιά. Το παραμύθι πραγματεύεται με τον πιο όμορφο τρόπο το πανανθρώπινο μήνυμα της ανιδιοτελούς αγάπης, της προσφοράς και της γενναιοδωρίας.

Μαζί θα ανακαλύψουμε την όμορφη αυτή ιστορία και  θα αναζητήσουμε και άλλες μορφές ανιδιοτέλειας και προσφοράς που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε ο ένας στον άλλο.

Ελάτε να «παραμυθομαγειρέψουμε» καλεί το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με σκεύη τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα, με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς, κ.α.

Δηλώσεις συμμετοχής- Πληροφορίες :

Θεατρικό Εργαστήρι: 2614 014979,  693 231 1567  - Κωνσταντίνα Περλέγκα.

Εμψυχωτές:  Νικόλαος Τσίχλας, Τζαμαρία Ιωάννα.

Κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture