Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την επιτυχημένη πρεμιέρα του έργου «Τα Λουλούδια της Σιωπής» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Επίκεντρο+

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την επιτυχημένη πρεμιέρα ...

Η παράσταση συνεχίζεται έως & την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στην Πάτρα - Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Αγρινίου από το Σάββατο 3/2 έως και την Κυριακή 18/2/2024

Μία ερωτική ιστορία στη νοηματική γλώσσα παρακολούθησε το κοινό της πόλης στην πρεμιέρα της παράστασης «Τα Λουλούδια της Σιωπής» την περασμένη Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στο Θέατρο Επίκεντρο+ στην Αγ. Διονυσίου και Νόρμαν, στην Πάτρα. Πρόκειται για μία συμπαραγωγή των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και Αγρινίου.

Στο κατάμεστο θέατρο Επίκεντρο+ ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών, εκπρόσωποι του σωματείου κωφών, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, αλλά κυρίως φίλοι του θεάτρου παρακολούθησαν  το έργο σε σύνθεση κειμένων, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Πατρινού ηθοποιού Μίλτου Νίκα.

Την απόδοση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα έκανε η Ρένα Ανδρικοπούλου και τους  φωτισμούς σχεδίασε ο Νίκος Καραγέωργος.

Τους ρόλους ερμήνευσαν στη νοηματική η Αλεξάνδρα Ζαγούρα και ο Παναγιώτης Παπαδάτος. Ακούστηκαν οι φωνές της Νικόλ Δημητρακοπούλου και του Αντώνη Καρυστινού.

Η ιστορία απλή. Δύο νέοι άνθρωποι, συναντιούνται   στο παγκάκι ενός πάρκου, στις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ξεδιπλώνουν  τα όνειρά τους, μοιράζονται τα προβλήματά τους, απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής, αντιμετωπίζουν όμως και τις προκλήσεις που συναντούν  σε έναν κόσμο λίγο πιο διαφορετικό από τον δικό τους…

Τα πρόσωπα του έργου επικοινωνούν στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, το κείμενο ακούγεται ηχογραφημένο και οι θεατές γίνονται κοινωνοί των σκέψεων των πρωταγωνιστών. Αντιλαμβάνονται  τη δύναμή τους και την επιθυμία τους να διεκδικήσουν και να  ζήσουν το μεγαλείο της αγάπης και του έρωτα.

Μία τρυφερή ερωτική ιστορία για τις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία,  που θα συνεχιστεί κι αυτή εβδομάδα στο Επίκεντρο+ της Πάτρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Αγρινίου από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024.

ΠΑΤΡΑ

Θέατρο Επίκεντρο+ έως την  Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024.

Πρόγραμμα παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 9.15 μ.μ. και την Κυριακή στις 8.00 μ.μ.  

Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου  Επίκεντρο+  Νόρμαν 16 και Αγ. Διονυσίου.

Τηλ. 2610 461050  -Ώρες Ταμείου: από 17:00 έως 21:30.              

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10 ευρώ & Άνεργοι /ΑΜΕΑ: 5 ευρώ.

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/patra-ta-louloudia-tis-siopis/?lang=el

Τηλεφωνικά: 2107234567.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture