Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ντέμι Μουρ: Μάκρυνε κι άλλο τα μαλλιά της, έφθασαν ως τη μέση της

Ντέμι Μουρ: Μάκρυνε κι άλλο τα μαλλιά τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ακόμα μια φορά εντυπωσιακή σε εγκαίνια στα 61 της, το χτένισμά της θυμίζει αυτό της Ναόμι Κάμπελ

Καθεστώς πλέον τα μαλλιά μεσαίου μήκους σε ώριμες κυρίες, καθώς θεωρούνται από τους beauty experts παγκοσμίως, πολύ πιο κομψά και νεανικά από την μακριά κώμη της «μαθήτριας».

Τα δημοσιεύματα για τα λεγόμενα bob καρέ μεσουρανούν στα media, όπως όλοι διαπιστώνουμε. Ωστόσο, η αγέραστη αμερικανίδα star Ντέμι Μουρ συνεχίζει να αντιστέκεται στο trend.

Στα 61 της χρόνια επιμένει στο πολύ μακρύ μήκος, ενώ έχει γίνει φανατική μελαχρινή. Τα προτιμάει ίσια και λαμπερά, δίχως ανταύγειες και αλλαγές στο χτένισμα. Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, σε εγκαίνια pop up καταστήματος στο Λος Αντζελες, τα μαλλιά της είχαν φτάσει ως τη μέση της!

Τα περιοδικά έσπευσαν να υπογραμμίσουν το look της σύγχρονης γοργόνας, κόντρα στα αισθητικά κλισέ περί ηλικίας. Μάλιστα η 61χρονη Ντέμι, ήταν ντυμένη πολύ επίκαιρα και μονοχρωματικά, με γκρι κοστούμι, σε υπέροχη, σύγχρονη γραμμή. Το μακιγιάζ της βασιζόταν σε διακριτικό smoky στα μάτια και nude κραγιόν, ενώ τα παπούτσια της ήταν πολύ μυτερά και ασημένια.

Η αλήθεια είναι πως δέσποσε σαν παρουσία ανάμεσα σε πολύ νεότερές της γυναίκες. Συνοδευόταν από τις κόρες της, την 35χρονη Ράμερ και την 27χρονη Ταλούλα. Αλλωστε ήταν εκεί ως μούσα του σοφιστικέ label «The Frankie Shop» καθώς πρωταγωνιστεί στην τελευταία ομώνυμη καμπάνια. Μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους 5 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram. 

Όπως έχει δηλώσει αποφεύγει να στεγνώνει τα μαλλιά της και γενικότερα το styling. Aπλά κόβει την ψαλίδα και λέει όχι στο πολύ συχνό λούσιμο. H επιμονή της στο συγκεκριμένο hairlook έχει εξελιχθεί σε statement. Θυμίζει το supermodel Ναόμι Κάμπελ η οποία επίσης αρνείται να κουρευτεί.

  (Θα λέγαμε πως καλά κάνει. Της πάνε πολύ! Ανήκει στις ελάχιστες περιπτώσεις που τα μακριά μαλλιά δείχνουν υγιή και όχι… «δεύτερα»).

 Ειδήσεις Τώρα

Στο Μινιόν μπαίνει η Zara: Στην τελική ευθεία για deal με την Dimand του Πατρινού Δημήτρη Ανδριόπουλου

Σαρλότ Κασιράγκι: Τα γαλλικά media αποκάλυψαν το νέο της έρωτα (είναι 45χρονος συγγραφέας)

Sag Awards: Ψηφίζουμε Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι «δαγκωτό», δείτε και τις άλλες red carpet παρουσίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View