Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

O NOΠ και η ΝΕΠ προκρίθηκαν στα τελικά του εφηβικού πρωταθλήματος πόλο- ΦΩΤΟ

Ο ΝΟΠ

Ο ΝΟΠ

Συγχαρητήρια από Αλεξοπούλου

Πλήρη αγωνιστική δράση είχαμε και στους έξι Ομίλους της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων Κ17 το Σάββατο (18/5), καθώς ξεκίνησαν οι αγώνες και στους Ομίλους που δεν είχαν κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή.

Η Γ' φάση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (19/5), οπότε θα αναδειχθούν οι 12 ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στην Τελική φάση (11-14/7), δηλαδή οι δύο πρώτες στη βαθμολογία κάθε Ομίλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Γέρακα, Αλίμου):

Νηρέας Γέρακα - ΓΣ Περιστερίου 5-7, Παναθηναϊκός - ΝΟ Βουλιαγμένης 9-7, ΓΣ Ηλιούπολης - Νηρέας Γέρακα 13-5, ΓΣ Περιστερίου - Παναθηναϊκός 7-19.

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Γλυφάδας):

Υδραϊκός - ΑΝΟΓλυφάδας 4-12, Ολυμπιακός - Παλαιό Φάληρο 5-12, Ηλυσιακός - Υδραϊκός 2-8, ΑΝΟ Γλυφάδας - Ολυμπιακός 7-10.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου):

ΟΥΚ Βόλου - Πανιώνιος 7-12, ΣΚ Ροή - ΝΟ Λάρισας 12-16.

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):

ΝΕΠ - ΝΟΠ 8-18, ΝΑΟ Κέρκυρας - ΝΕ Πατρών 12-19.

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Εθνικό):

ΠΑΟΚ - Άρης 23-7, ΟΦΘ - Νέος Ηρακλής 18-5.

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Χανίων):

ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων 5-30, ΝΟ Ρεθύμνου - Ιωνικός 8-14, ΝΟ Χανίων - ΝΟ Ρεθύμνου 21-9, ΟΦΗ - Ιωνικός 9-12.

Προκρίνεται αήττητος ο ΝΟΠ στην τελική φάση


Μετά την ομάδα προ-μίνι, και η εφηβική ομάδα προκρίνεται στην τελική φάση του πρωταθλήματος της κατηγορίας, επιτυγχάνοντας έτσι τον δεύτερο στόχο της φετινής αθλητικής περιόδου.
Με δύο νίκες σε δύο αγώνες, ο ΝΟΠ ολοκλήρωσε αήττητος όλες τις προκριματικές φάσεις και θα συμμετάσχει στο Final 12 που θα διεξαχθεί 11-14 Ιουλίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν ως εξής:
ΝΟΠ - ΝΕΠ 18-08
ΝΟΠ – ΝΑΟΚ 15-06
Η ομάδα εφήβων του ΝΟΠ με προπονητή τον Βασίλη Λαμπάτο και βοηθό τον Βασίλη Κανελλόπουλο και τον Μιχάλη Μπαρτζελά, απαρτίζεται από τους αθλητές:
• Αγγελόπουλος Ηλίας,
• Γιώτης Αχιλλέας,
• Θωμόπουλος Ανδρέας
* Ζαφείρης Ηλίας
• Κούλης Σωτήρης
• Κρεμανταλάς Κωνσταντίνος
• Λαμπάτος Άγγελος,
• Μπεκρής Γεώργιος
• Νικολόπουλος Δημήτρης,
• Παπάκος Άγγελος,
• Τουντόπουλος Παναγιώτης
• Τουντόπουλος Διονύσης
• Τριαντάφυλλος Ανδρέας
• Τριαντάφυλλος Γεώργιος
• Τσιράκος Γρηγόρης
• Χάλας Αλέξανδρος,
• Χριστοδουλόπουλος Δημήτρης
Υπεύθυνος της ομάδας ο Γιώργος Θωμόπουλος μαζί με τον συντονιστή των υποδομών υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ Bασίλη Τουντόπουλο.

Πρόκριση της ΝΕΠ

Η ΝΕΠ νίκησε τον ΝΑΟ Κέρκυρας με 19-12 και προκρίθηκε πανάξια στην τελική φάση του Πανελληνίου Εφηβικού πρωταθλήματος του πόλο. Τα 8λεπτα: 4-6, 2-7, 2-4, 4-2. τα γκολ της ΝΕΠ: Βαλουξής 5, Χρόνης 3, Τσίπης 6, Τζαβάρας 1, Κοτσώνης 2, Μουσσας 1, Σαλπόγλου 1.

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Με τις νίκες τους οι ομάδες της Πάτρας, υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον για τον τοπικό αθλητισμό

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών , Βουλευτής Αχαΐας  κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τις νίκες των πατραϊκών ομάδων έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες Παίδων βόλεϊ του Άθλου Πατρών, Κορασίδων μπάσκετ του Απόλλωνα και των Εφήβων πόλο του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, για την πρόκριση τους στην τελική φάση των αντίστοιχων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων. 

Οι τοπικές ομάδες αποτελούν κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού για την πόλη της Πάτρας και αυτές οι επιτυχίες είναι η επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις ομάδες, ενώ παράλληλα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις στο μέλλον. 

Οι εμφανίσεις των Αθλητριών και των Αθλητών αποτελούν φάρο, ο οποίος φωτίζει όλη τη νεολαία, κρατώντας την μακριά́ από́ σκοπέλους και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές, τους αθλητές και φυσικά τους γονείς τους, που πάντα στέκονται δίπλα τους. 

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στα παιδιά́, στην προσπάθεια που θα κάνουν στην τελική φάση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων.»

 

ΣΒΟΛΗΣ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης και σύσσωμη η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Παίδων του Αθλου για την πρόκρισή της στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στους Εφηβους πολίστες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ για την πρόκρισή τους στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στους Παίδες του Προμηθέα που θα δώσουν «παρών» για μια ακόμη φορά σε τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος, διεκδικώντας ξανά ένα μετάλλιο και τέλος στις Κορασίδες της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα που πέρασαν στα τελικά του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος και μας έκαναν όλους υπερήφανους! Ο αθλητισμός είναι μια δύναμη που απογειώνει την πόλη μας! Πολλά μπράβο σε αθλητές, προπονητές και διοικούντες!

 

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Τάκη Αντωνόπουλου και τις προκρίσεις Πατρινών ομάδων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα  

 


Με αφορμή τις προκρίσεις που πέτυχαν σε τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων ομάδες της Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η νεολαία της Δυτικής Ελλάδας μας εκπροσωπεί επάξια στον αθλητισμό! Δεν είναι τυχαίο που στο Βόλεϊ οι Παίδες του ΓΣ Αθλος Πατρέων,  στο Μπάσκετ οι κορασίδες του Απόλλωνα Πατρών, οι Παίδες του Προμηθέα, στην Υδατοσφαίριση, οι έφηβοι του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, πρόκειται να αγωνιστούν στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, ενώ στο Ποδόσφαιρο η Παναχαϊκή κατέκτησε το Πρωτάθλημα Υποδομής Κ19 της Super League2. 

Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει αδιαλείπτως, υποστηρίζει και ενισχύει τον αθλητισμό με πράξεις. Θέλουμε τα παιδιά μας ενεργά στον αθλητισμό, να βελτιώνονται, να έχουν κίνητρα, να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για την επίτευξή τους.  

Συγχαρητήρια σε αθλητές και αθλήτριες που για να φτάσουν στους καλύτερους της Ελλάδας ξεπέρασαν τους εαυτούς στους. Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές τους που καταφέρνουν και κρατούν τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Εύγε στα μέλη των  Διοικήσεων των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της Περιφέρειας μας, αλλά και στους γονείς των παιδιών που μέσα από την εθελοντική προσφορά τους  λειτουργούν με αφοσίωση και στηρίζουν την αθλητική κοινότητα. 

Είμαστε περήφανοι για όλους. 

Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια,  οι νέες προσπάθειες που έρχονται να είναι γεμάτες έντονα συναισθήματα και επιτυχίες».

Αθλητικές ειδήσεις τώρα

Θρίαμβος για τον Άθλο Πατρέων προκρίθηκε στο final 4 του βόλεϊ!

Βάλουρ - Ολυμπιακός 30-26: Έχασε την πρώτη μάχη, αλλά απέδειξε ότι μπορεί να κατακτήσει το European League στη ρεβάνς

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες γράφοντας ιστορία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports