Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΟΛΕΙ

/

Θρίαμβος για τον Άθλο Πατρέων προκρίθηκε στο final 4 του βόλεϊ!

Θρίαμβος για τον Άθλο Πατρέων προκρίθηκε...

4η νίκη στην ημιτελική φάση!!

Την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε επίπεδο παίδων πήραν ο Μίλωνας και ο Άθλος Πατρέων από το νότο και ο Έβρος Σουφλίου με τον Π.Α.Ο.Κ. από το βορρά.

Ο Άθλος Πατρέων σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιβλήθηκε των Νέων Βύρωνος με 3-2 σετ.

Ο Μίλωνας έδειξε την δυναμική του απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Βύρωνα επικρατώντας με 3-0 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησαν ο Έβρος Σουφλίου τον Α.Σ. Γιάννενα και ο Π.Α.Ο.Κ. της Α.Ε. Λαρίσης.

Ημιτελική Φάση Α' και Β' Ομίλου - Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου - Α.Σ. Γιάννενα 3-0 (25-22, 25-16, 25-20)

Διαιτητές: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας): Μπαρμπούδης, Ζιώγας, Τασίου, Κύρτσιος, Μούχλιας, Σαρδανίδης / Κιούσης, Καλλινάκης, Σταματόπουλος, Μπογαδάκης, Τσιουμπανούδης.

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Τσιούπης): Υφαντής Αθ., Τσιούπης, Τάτσης Αλ., Αναγνώστου, Τάτσης Ν., Ζιάβρος / Μούρκας (λ), Υφαντής Ι..

Α.Ε. Λαρίσης - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (16-25, 11-25, 18-25)

Διαιτητές: Χλωρός, Βήτας, Παρατηρητής: Θεμελής.

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ (Καλαθάς): Κουκουσούλης, Μπαλούσης, Δορδοκίδης, Κωτούλας, Ριζούλης, Τσοτίνος / Παπαθανασίου (λ), Πρόικος (λ), Ντάντος, Χρόνης, Παππάς, Κούμπουρας, Κόκκινος.

Π.Α.Ο.Κ. (Μπαμπαλιούτας): Παντζάκης, Ευαγγελίδης, Μαλετζίδης Φ., Τσουτάνης, Χειλαδάκης, Μαλετζίδης Μ. / Τέλιος (λ), Γραβάλης (λ), Σαρρίδης, Μαυρίδης, Μαρμαρίδης, Χατζηεμμανουήλ, Φαναράς, Ντίνας.

Ημιτελική Φάση Γ' και Δ' Ομίλου - Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Γ.Σ. Άθλος Πατρέων - Α.Ο. Νέοι Βύρωνος 3-2 (21-25, 25-16, 21-25, 25-19, 15-11)

Διαιτητές: Βαρατάσης, Ρηγόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.

Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ (Σπυρόπουλος): Παπαγεωργίου, Γκλάβας, Κανελλόπουλος, Μπακουλόπουλος, Σπυρόπουλος Π., Παναγόπουλος / Σπυρόπουλος Σ. (λ), Παντελής, Κουβέλας.

Α.Ο. ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Μάντζιος): Τσάκος, Μάντζιος, Δίπλαρης, Βασιλόπουλος, Πετσής, Λανίτης / Γαρδέρης (λ), Πανούσογλου, Δικτυόπουλος, Τσάκος.

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-0 (25-14, 25-22, 25-20)

Διαιτητές: Κατερλή, Παπαθανασίου,Παρατηρητής: Γεωργουλέας.

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Γεωργούντζος): Παπαδόπουλος Β., Γεωργούντζος, Μαντελίδης, Κουβαράς, Βελλίνης, Παπαδόπουλος Ελ. / Μαστροσταμάτης (λ), Ραγκούσης (λ), Παπέλης, Παΐζης, Μακρής, Τσιγγάρος, Σεφεριάδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Μαρκάκης): Κωτσάκης, Λεβέντης, Μαρκάκης, Κορδαλής, Αρώνης, Σερεμέτης / Αυτζιόγλου (λ), Τσολάκης (λ), Στέφας, Τραπεζουντίδης, Νάνος, Νέισμαν, Μπόζος.
Σχετικά Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Άθλος Πατρέων στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 Αγοριών

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ αντιμετώπισε ιστορικές ομάδες, στο πλαίσιο της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 Αγοριών, όπως  Παναθηναϊκός,  ΑΟΝ Αργυρούπολη, ΑΕΣΠ Φοίνικας, όπως και στην  Ημιτελική Φάση τους Νέους Βύρωνα και κατάφερε αήττητος  να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Παίδων (Κ18 Αγοριών) της Ελλάδας. 

Οι τέσσερις διαδοχικοί αγώνες της ομάδας δόθηκαν στην Αθήνα, στο Γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος», που είχε οριστεί από την ΕΟΠΕ ως αγωνιστική έδρα για τις αθλητικές συναντήσεις του Γ’ Ομίλου. 

Το ΔΣ του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ευχαριστεί τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ  για τη φιλοξενία στο Κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας και ιδιαίτερα την πρώην διεθνή αθλήτρια του Παναθηναϊκού Σοφία Αγγελάκη, υπεύθυνη αναπτυξιακών τμημάτων του ΠΑΟ, όσο και όλους όσοι υποδέχτηκαν τους αθλητές μας και τους έκαναν να αισθανθούν οικεία. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Τάκη Αντωνόπουλου και τις προκρίσεις Πατρινών ομάδων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα  

 


Με αφορμή τις προκρίσεις που πέτυχαν σε τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων ομάδες της Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η νεολαία της Δυτικής Ελλάδας μας εκπροσωπεί επάξια στον αθλητισμό! Δεν είναι τυχαίο που στο Βόλεϊ οι Παίδες του ΓΣ Αθλος Πατρέων,  στο Μπάσκετ οι κορασίδες του Απόλλωνα Πατρών, οι Παίδες του Προμηθέα, στην Υδατοσφαίριση, οι έφηβοι του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, πρόκειται να αγωνιστούν στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, ενώ στο Ποδόσφαιρο η Παναχαϊκή κατέκτησε το Πρωτάθλημα Υποδομής Κ19 της Super League2. 

Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει αδιαλείπτως, υποστηρίζει και ενισχύει τον αθλητισμό με πράξεις. Θέλουμε τα παιδιά μας ενεργά στον αθλητισμό, να βελτιώνονται, να έχουν κίνητρα, να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για την επίτευξή τους.  

Συγχαρητήρια σε αθλητές και αθλήτριες που για να φτάσουν στους καλύτερους της Ελλάδας ξεπέρασαν τους εαυτούς στους. Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές τους που καταφέρνουν και κρατούν τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Εύγε στα μέλη των  Διοικήσεων των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της Περιφέρειας μας, αλλά και στους γονείς των παιδιών που μέσα από την εθελοντική προσφορά τους  λειτουργούν με αφοσίωση και στηρίζουν την αθλητική κοινότητα. 

Είμαστε περήφανοι για όλους. 

Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια,  οι νέες προσπάθειες που έρχονται να είναι γεμάτες έντονα συναισθήματα και επιτυχίες».

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Με τις νίκες τους οι ομάδες της Πάτρας, υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον για τον τοπικό αθλητισμό

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών , Βουλευτής Αχαΐας  κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τις νίκες των πατραϊκών ομάδων έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες Παίδων βόλεϊ του Άθλου Πατρών, Κορασίδων μπάσκετ του Απόλλωνα και των Εφήβων πόλο του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, για την πρόκριση τους στην τελική φάση των αντίστοιχων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων. 

Οι τοπικές ομάδες αποτελούν κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού για την πόλη της Πάτρας και αυτές οι επιτυχίες είναι η επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις ομάδες, ενώ παράλληλα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις στο μέλλον. 

Οι εμφανίσεις των Αθλητριών και των Αθλητών αποτελούν φάρο, ο οποίος φωτίζει όλη τη νεολαία, κρατώντας την μακριά́ από́ σκοπέλους και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές, τους αθλητές και φυσικά τους γονείς τους, που πάντα στέκονται δίπλα τους. 

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στα παιδιά́, στην προσπάθεια που θα κάνουν στην τελική φάση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων.»

 

Αθλητικές ειδήσεις τώρα

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες γράφοντας ιστορία

Συγκομιδή μεταλλίων για τους πατρινούς πυγμάχους

Στο βάθρο του σχολικού πρωταθλήματος ο Γιώργος Σταμόπουλος του Fight Club Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports