Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ρόζι Χάντιγκτον: «Εσκισε» στο garden party του Μπάκινχαμ με υποδειγματικό «cape» σύνολο

Ρόζι Χάντιγκτον: «Εσκισε» στο garden par...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βρετανίδα style icon συνομίλησε με το βασιλικό ζεύγος και μας έδωσε ιδέες για επίσημα πρωινά looks

Αψογη θεωρήθηκε η εικόνα της βρετανίδας καλλονής Ρόζι Χάντιγκτον στο garden party που έδωσαν Κάρολος και Καμίλα για το βιομηχανικό και επιχειρηματικό κόσμο στους κήπους του Μπάκινχαμ. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο που ζει πια στο Λος Αντζελες, εισέπραξε τους επαίνους της βασίλισσας για τη σειρά εσωρούχων που σχεδιάζει για τα Marks & Spencer.

Tην περασμένη Τετάρτη πραγματικά ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος των καλεσμένων με elegant outfit. Αλλωστε, είναι γνωστή για την σύγχρονη κομψότητα που αντιπροσωπεύει και έχει μεγάλο ρεύμα θαυμαστών στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτησή της φόρεσε λευκό κλασικό φόρεμα σε στενή γραμμή με ασορτί κάπα του βρετανικού brand Emilia Wickstead, τσάντα Alaia και γοβάκια Manolo Blahnik με λαμπερή αγκράφα (αυτά που λάτρευε η Carrie στο Sex & the City). Oλα ήταν μέσα στο dress code της περίστασης. 

 

Όπως φαίνεται τέτοιες δημιουργίες με κάπα, ενσωματωμένη ή αυτόνομη, ήρθαν για να μείνουν και διαθέτουν ιδιαίτερη χάρη. Γενικότερα όμως η λογική του σετ έχει επανέλθει στη μόδα.

Η 37χρονη Ρόζι  ανέβασε φωτογραφίες με τα δυο παιδιά της πριν πάει στην εκδήλωση ενώ στις εφημερίδες είδαμε στιγμιότυπα όπου γελάει συζητώντας με το βασιλιά. Σημαντικό αξεσουάρ το καπελάκι με βέλο, που συνηθίζεται στο Λονδίνο το πρωί σε επίσημα events. Sexy εμφάνιση στον κήπο έκανε και η παρουσιάστρια Μάγια Τζάμα, αλλά η φινέτσα της Ρόζι δεν συγκρίνεται…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View