Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 20 Ιουνίου στη χώρα μας το φιλμ ψυχολογικού τρόμου "Ο Εξορκισμός"

Στις 20 Ιουνίου στη χώρα μας το φιλμ ψυχ...

Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου, ηθοποιός Ράσελ Κρόου (Ο Μονομάχος, A Beautiful Mind)

Λίγες μέρες αφότου βγει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας, στις 20 Ιουνίου 2024 σε διανομή από την The Film Group, η ταινία ψυχολογικού τρόμου «Ο Εξορκισμός - The Exorcism».

O βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί ως o Άντονι Μίλερ, ένας ταλαιπωρημένος ηθοποιός, ο οποίος αρχίζει να καταρρέει στη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας υπερφυσικού τρόμου. Η αποξενωμένη κόρη του, Λι (Ράιαν Σίμπκινς), αναρωτιέται αν ξανακυλάει στους παλιούς εθισμούς του ή αν συμβαίνει κάτι πιο απειλητικό.

Στην ταινία παίζουν και οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Χλόη Μπέιλι, Άνταμ Γκόλντμπεργκ, Samantha Mathis και Ντέιβιντ Χάιντ Πίρς. Από τον παραγωγό των  «Halloween» και τον δημιουργό των ταινιών «Scream».

Σκηνοθεσία: Τζόσουα Τζον Μίλερ.

Σενάριο: M.A. Fortin και Joshua John Miller.

Είδος: Τρόμου

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Ο 49χρονος σκηνοθέτης Τζόσουα Τζον Μίλερ είχε γράψει με τον Καναδό συνεργάτη του, M. A. Fortin το σενάριο της κωμωδίας τρόμου του 2015 «The Final Girls», και της Αμερικανικής δραματικής σειράς στο ιντερνετ, «Queen of the South».

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι την άνοιξη είχε προβληθεί και στην Πάτρα το φιλμ ανάλογου ύφους "Ο Εξορκιστής του Βατικανού" σε σκηνοθεσία του Αυστραλού δημιουργού Julius Avery, όπου πρωταγωνιστούσε επίσης ο Ράσελ Κρόου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture