Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραυρώνα: Ολοκληρωμένη κύηση βλέπουν οι ειδικοί - Τι υποστηρίζουν οι γονείς

Βραυρώνα: Ολοκληρωμένη κύηση βλέπουν οι ...

«Σπάνε» την σιωπή τους οι γονείς του βρέφους

Την δική τους εκδοχή για τα όσα συνέβησαν, δίνουν οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια, στη Βραυρώνα.

Ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους, που δεν έχουν απολογηθεί ακόμη στην ανακρίτρια, φέρονται να αρνούνται τα περί εγκληματική ενέργειας.

 Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες ο πατέρας, ο οποίος ανέφερε ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό διαψεύδεται, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις από την ιατροδικαστική ότι γεννήθηκε ζωντανό και η κύηση ήταν ολοκληρωμένη. Η 24χρονη και ο 25χρονος σύντροφός της αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού ενώ την Πέμπτη θα απολογηθεί η μητέρα.

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ, απόλυτη εικόνα για το αν το παιδί γεννήθηκε ζωντανό θα σχηματιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες θα αποδείξουν το αν όντως γεννήθηκε ζωντανό το παιδί και τον ακριβή μηχανισμό θανάτου, αν δηλαδή ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης.

Η περιγραφή του πατέρα

«Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου, μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξε να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και ξανά επέστρεψα στο δωμάτιο. Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα την σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό» ανέφερε ο πατέρας του βρέφους ο οποίος απέδωσε τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει.

 «Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Τι αναφέρει η μητέρα του βρέφους

Η νεαρή μητέρα του νεκρού βρέφους που νοσηλεύτηκε φρουρούμενη σε νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Ανέφερε ότι απέβαλε επειδή ο οργανισμός της, ήταν καταπονημένος. «Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια και μάζευα ελιές. Αυτό έγινε πριν πέντε μήνες που βρισκόμουν σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα όπου και εργαζόμουν. Δεν προχώρησα σε ταφή του μωρού γιατί δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου με τον οποίο γνωριστήκαμε και έχουμε σχέση εδώ και περίπου 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη 2 ετών, η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα μου. Με τον κατηγορούμενο θα παντρευόμασταν μετά τη γέννα».

Οι κάμερες «πρόδωσαν» την αλήθεια

Εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δείξει αν όντως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό, ο 24χρονος πατέρας αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να πάρει προθεσμία όπως και η σύντροφός του, πιθανότατα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

 Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία έρχονται στο φως από το μοιραίο βράδυ της 9ης Μαΐου. Ο πατέρας του βρέφους μπήκε στο δωμάτιο της συντρόφου του καθώς το είπε ότι δεν ήταν καλά και θα καθυστερούσε. «Παρέμεινε στο μπάνιο περίπου 3 ώρες, κάνοντας χρήση της ντουζιέρας ενώ ακούστηκε πολλές φορές το καζανάκι, γεγονός που μας ανησύχησε. Αφού παραβιάσαμε την πόρτα την είδαμε όρθια να αιμορραγεί» ανέφερε επίσης ο 24χρονος. Τα επόμενα λεπτά ο πατέρας καταγράφεται να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να ρίχνει στα σκουπίδια δύο σακούλες. Στη μία υπήρχε το βρέφος του.

 «Ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά και πριν από 6 μήνες γνώρισα την κατηγορούμενη όταν και συνάψαμε ερωτική σχέση. Η κατηγορούμενη δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα και έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με άλλες 3 γυναίκες. Εγώ, ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί τις τελευταίες 2 μέρες και έμενα και εγώ μαζί με 3 άνδρες σε άλλο δωμάτιο. Γνώριζα εδώ και μήνες ότι η σύντροφός μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος και δεν είχαμε πάει ποτέ σε γιατρό για την εγκυμοσύνη γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε ο πατέρας του βρέφους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις