Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραυρώνα: «Το βρέφος είχε γεννηθεί ζωντανό» - Τι εκτιμά ο ιατροδικαστής

Βραυρώνα: «Το βρέφος είχε γεννηθεί ζωντα...

Νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο «φως» για το νεκρό βρέφος

Νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο «φως» για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εκτίμηση το μωρό φαίνεται πως είχε γεννηθεί ζωντανό.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με το STAR ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι το μωρό κατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε ζωντανό και ο θάνατός του επήλθε σε δεύτερο χρόνο. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών για να επιβεβαιωθεί η πρώτη εκτίμηση και να καταλήξει ο ιατροδικαστής στα τελικό του συμπέρασμα.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί η 24χρονη μητέρα

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη πρόκειται να απολογηθεί στην ανακρίτρια η 24χρονη από το Νεπάλ, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με το σύντροφό της ότι σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας.

Σήμερα η νεαρή γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού, οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Ζήτησε όμως και έλαβε προθεσμία. Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος πατέρας του παιδιού έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις