Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Οι μικροί καπεταναίοι του ΙΟΠ στην Πάρο! (ΦΩΤΟ)

Οι μικροί καπεταναίοι του ΙΟΠ στην Πάρο! (ΦΩΤΟ)

Συμμετοχή και διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U13

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την συμμετοχή των μικρών αθλητών του ΙΟΠ, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist U13, το οποίο φιλοξενήθηκε από τις 26 Απριλίου στο όμορφο νησί της Πάρου.

Διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήραν μέρος 300 αθλητές από 50 ομίλους από όλη την Ελλάδα και έδειξαν ήθος και αγωνιστική άμιλλα. Το Πρωτάθλημα «ζωντάνεψε» τον κόλπο της Παροικίας που γέμισε όμορφα Σκάφη προσφέροντάς μαγευτικές εικόνες σε όσους παρακολουθούσαν.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετείχε με τους αθλητές: Αργυρό Λεωνίδα, Καρακαπιλίδη Ιορδάνη, Κουτσουρόπουλο Παναγιώτη, Ματθαιόπουλο Μάριο και Ρόζου Βασιλική, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους προπονητές του Ομίλου, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου και Αριστοτέλη Κουλουμπή - Καλογερόπουλο καθώς και τον έφορο Ολυμπιακού Τριγώνου, Αργύρη Πετράτο.

Μετά από 4 ημέρες αγώνων, με απαιτητικές συνθήκες και πολύ αέρα, οι αθλητές μας Κουτσουρόπουλος Παναγιώτης και Ματθαιόπουλος Μάριος «μπήκαν» στον Χρυσό Στόλο και οι αθλητές Αργυρός Λεωνίδας και Καρακαπιλίδης Ιορδάνης – Παντελεήμων στον Αργυρό Στόλο.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα και έξω από τη θάλασσα και την ελπίδα που έδωσαν για διακρίσεις στο μέλλον, υποσχόμενοι ανάλογη συνέχεια.

Ο αγώνας των μικρών αθλητών μας δεν σταματά εδώ, καθώς σε λίγες ημέρες ακολουθεί η πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist στην Ελευσίνα.

Ο Ι.Ο.Π. ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία και για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους αθλητές, τους προπονητές, τους συνοδούς, καθώς και τους χορηγούς του Ομίλου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports