Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Η Ράνια Κάντζαρη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό!

Η Ράνια Κάντζαρη κατέκτησε το ασημένιο μ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Τάκη Πετρόπουλου

Σπουδαία για μια ακόμα φορά η Πατρινή πρωταθλήτρια Ουρανία Κάντζαρη του Μίλωνα (προπονητής ο Ηλίας Πελεκούδας), κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας νεανίδων που ολοκληρώθηκε στην Κροατία!

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει στον απογευματινό τελικό Γαλλίδα Μαλό Τερεσί, χάνοντας 5-0, όμως μετά από δύο νίκες κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο!

Είναι το δεύτερο στην καριέρα της, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κορασίδων το 2023. Εχει κι άλλες διεθνείς διοκρίσεις, όπως χάλκινο σε παγκόσμιο κύπελλο στο Μαυροβούνιο και ασημένιο στο Dracula open.

Στην ίδια διοργάνωση είχαμε επίσης το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Μαρία Γεωργόπουλου της ΠΓΕ, ενώ μέχρι τα προημιτελικά έφθασαν Γιώργος Πλέας και Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, αμφότεροι της ΠΓΕ.

Προπονητής τους στην διοργάνωση ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Πλέας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος εκφράζει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια στις νέες και νέους πατρινούς πυγμάχους που δόξασαν την Πάτρα για μια ακόμη φορά στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων στο Πόρετς της Κροατίας.

Η Ράνια Κάντζαρη του Μίλωνα Πάτρας (2η), η Μαρία Γεωργοπούλου (3η), ο Γιώργος Πλέας (5ος) και η Λαμπρινή Γιαννακοπούλου (5η) της Παναχαϊκής, αλλά και μια πλειάδα άλλων νέων πυγμάχων από όλους τους συλλόγους της πόλης μας, διακρίνονται με σταθερότητα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

«Ακόμη πιο σημαντικό για την κοινωνία μας –τονίζει ο Αντιδήμαρχος- είναι το ζηλευτό ήθος και η συγκρότηση των νέων πυγμάχων μας κοριτσιών και αγοριών, για τα οποία τα εύσημα ανήκουν όχι μόνο στους ίδιους αλλά και στις οικογένειες τους και τους δασκάλους τους που είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

 


Σε ειδική εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο νέο Δημαρχείο της πόλης μας ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα τιμήσει τους πατρινούς αθλητές όλων των αθλημάτων που διακρίθηκαν τελευταία σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

 


Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον να στηρίζει την πυγμαχία και όλα τα αθλήματα στο μέτρο των δυνάμεων της και παράλληλα, καλεί το κράτος να αναλάβει τις δικές του ευθύνες. Να επαναφέρει τη χρηματοδότηση του αθλητισμού -τουλάχιστον στα προ κρίσης επίπεδα- και να κατασκευάσει νέες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως Εθνικό ή Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δυναμικών Αθλημάτων σε κρατικό  ή δημοτικό οικόπεδο αντίστοιχα, που το έχει ανάγκη η 3η πόλη της χώρας με τη μεγάλη παράδοση στα δυναμικά αθλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports