Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

O Απόλλων έχασε 77-73 στο Μαρούσι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)- Ήττα και για τον Αίολο

Eurokinissi

Eurokinissi

Πάλεψε παρά το ότι έχει υποβιβαστεί στην Α2...

Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στα playoffs της Stoiximan Basket League το Μαρούσι που επικράτησε με 77-73 του Απόλλωνα Πάτρας το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts.

Ο Απόλλων Πατρών πάλεψε παρά το ότι έχει υποβιβαστεί στην Α2...

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση στη δεύτερη περίοδο με επιμέρους σκορ 19-9, έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα 14 πόντων και βρήκε 34 πόντους από τους αναπληρωματικούς, για να πανηγυρίσει την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα, σε μια αναμέτρηση που μετατράπηκε σε θρίλερ στο φινάλε με τις δύο ομάδες να φτάνουν σε απόσταση αναπνοής (73-70, 40').

Για τους νικητές πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Ραντούλιτσα με 26 πόντους με 2/3 τρίποντα, με τον Μπίσκοου να ακολουθεί με 13 πόντους και τον Γιαννόπουλο να προσθέτει 9 πόντους με 2 ριμπάουντ.

Για τους φιλοξενούμενους - που έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Elite League - ξεχώρισε ο Όσμπορν με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Μπράουν αποτέλεσε το δεύτερο σκόρερ των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας και double-double με 16 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Το Μαρούσι ανέβηκε στο 9-16 και με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των playouts, κράτησε άθικτες τις ελπίδες πρόκρισης στα playoffs της Α1 Basket League.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου, Θεωνάς, Μάνος

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15, 38-24, 60-46, 77-73.

O ΑΙΟΛΟΣ EXΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ

Αντίο για τον Αίολο Αγυιάς στη National League 1 (Β' Εθνική). Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου ηττήθηκε με 55-47 από τη Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ του πρωταθλήματος κι έτσι έμεινε εκτός β΄ φάσης.

Αίολος Αγυιάς (Παπαδημητρίου): Νιφόρας 8, Χατζόπουλος 14 (1), Φραντζής 14 (1), Παπαφωτίου 5, Θανόπουλος, Κολσούζογλου 4, Χριστόπουλος 2, Παπανδρεόπουλος, Μηλιτσόπουλος.

 

Αθλητικές ειδήσεις Τώρα

Στις φλόγες τα Ζαρουχλέικα, ο Ατρόμητος κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΣ Αχαΐας!

Αποθέωση για τον Καλίν Κρεάνκα στο πρωτάθλημα της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Το βιβλίο του Γιώργου Βιδάλη με την ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πατρέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports