Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Αποθέωση για τον Καλίν Κρεάνκα στο πρωτάθλημα της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Αποθέωση για τον Καλίν Κρεάνκα στο πρωτά...

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ - πονγκ παμπαίδων και μίνι

Πρώτη μέρα των αγώνων την Παρασκευή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 και U11 στο Κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Έγιναν οι αγώνες  των ομαδικών Παμπαίδων - Παγκορασίδων και προκρίθηκαν  οι  τέσσερις ομάδες που θα διαγωνισθούν το Σάββατο στους τελικούς και ημιτελικούς για την ανάδειξη των πρωταθλητών  αργά το μεσημέρι.

Στους παμπαίδες θα παίξουν στα ημιτελικά ο ΑΟΣ Τελαμών Σαλαμίνας με τον Α.Ο.Χανίων και ΑΕΣ ΣάρισεςΦλώρινας με τον ΑΕΣ Ίκαρος Καστριτσίου . Στα κορίτσια το ΓΑΣΕ με τον Προφήτη Ηλία  Πειραιά και ο Ο.Α.Χανίων με τον Α.Σ.Πρόοδος Βουτσά 

Η Πάτρα με τον Ίκαρο Καστριτσίου  ευελπιστεί να καταφέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και να  να ξεπεράσει σε πρώτη φάση το εμπόδιο την ομάδα της Φλώρινας  για  να παίξει στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο στις 11.00 π.μ. στο κλειστό Κώστας Πετρόπουλος.

Το μεσημέρι της Παρασκευής εξάλλου βρέθηκε στην γήπεδο τον αγώνων ο υπερπρωταθλητής του αθλήματος, Καλίν Κρεάνκα, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και για αρκετή ώρα βρέθηκε με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες και φίλους του αθλήματος ,υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους .Ήταν μεγάλη χαρά για την περιοχή της Πάτρας να επισκεφθεί την διοργάνωση ένας παγκοσμίου φήμης αθλητής, ο οποίος με την παρουσία διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος U13 και U11.

Την διοργάνωση φέτος κοσμεί με την παρουσία του και  ο <<Φαρούλης,>> ένας μικρός μπάστακας,(καρναβαλική φιγούρα της Πάτρας), ειδικά σχεδιασμένος για το πιγκ-πογκ δημιουργία και καλλιτεχνική προσφορά του Ασημάκη Στρατογιάννη τον οποίο η Τοπική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά για την κατασκευή του.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής   ήρθε από την Αθήνα και παρακολούθησε τους αγώνες και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κος Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, αποκτώντας έτσι μία γενική εικόνα για το  αγωνιστικό επίπεδο των μελλοντικών πρωταθλητών της χώρας.

Οι δράσεις της τοπικής επιτροπής φέρνουν το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα Αλέκα Σιούλη του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στις 6.30 τον αναγνωρισμένο αθλητικό ψυχολόγο κο Ζαρώτη Γιάννη πο θα μιλήσει για το Ρόλο των Γονέων στον Αθλητισμό. Στην ίδια εκδήλωση  ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής δρ.Κατσικαδέλης Μιχάλης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ολυμπιακής υποτροφίας από την Ελληνική  Ολυμπιακή Επιτροπή που κέρδισε η ομοσπονδία πρόσφατα.

Η Τ.Ε., έχοντας ως τώρα καταφέρει να έχει μία αποδοτική και πετυχημένη διοργάνωση  απευθύνει για ακόμη μία φορά τις  θερμές της ευχαριστίες, στους συνεργάτες της και  τοπικούς χορηγούς, που την στηρίζουν  και είναι: η εταιρεία Λούξ Μαρλαφέκας, Caravel Patisserie, Ασλανίδης Bakery, aslanidis_freshbakery, AQUA CΟLOR -Μπιθέλης, Χοροδράση  Dance School Βίκυ Αγόρα , @Chorodrasi Dance School,@viky Agora, Patras Clue, Patras Clue More, #patras_clue#, #patras_clue_more#,  Vasiliki Hair Perfectionists Κομμωτήριο Men and Women, #vasiliki_hair_perfectionist_,  Γάλα Πρώτο, Λουκούμια Κούλου, Xenia,  Villa Theonimfi Dimitsana 

Ο.Α. Χανίων στους παμπαίδες και Γ.Α.Σ. Ελευσίς στις παγκορασίδες πρωταθλητές Ελλάδας

Πρωτόγνωρους πανελλήνιους τίτλους στην ηλικιακή κατηγορία των παιδιών έως 13 ετών στην επιτραπέζια αντισφαίριση γεύτηκαν σήμερα Σάββατο 13/04 στην Πάτρα ο Ο.Α. Χανίων και ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς.

Τα Χανιά κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό παμπαίδων και στις τόσες κορυφαίες διακρίσεις τους στην παιδική και την εφηβική κατηγορία πρόσθεσαν μία ακόμα από τη μικρότερη ηλικία με αυτό το αγώνισμα. Προχώρησαν από την 5η θέση των seeding και στον τελικό κατέβαλλαν με 3-1 τις Σάρισες Φλώρινας (Νο 4).

Πρωτοφανής και για την ομάδα της Ελευσίνας η επιτυχία με την πρωτιά στο ομαδικό παγκορασίδων. Ήταν 1ο φαβορί του ομαδικού και στον τελικό ξεπέρασε την Πρόοδο Βουτζάς Ραφήνας με 3-2. Η διοργάνωση στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» άρχισε χτες 12/04, μετά τις απονομές επάθλων του ομαδικού συνεχίζεται με το ατομικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ11, που είναι ενταγμένο στο όλο event και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 15/04 με τους τελικούς στα ατομικά αγωνίσματα της κατηγορίας Κ13. Διοργανώτρια είναι η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου κι έχει την απόλυτη στήριξη του δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Καθημερινά υπάρχουν δύο live streaming από τo κανάλι gre78.tv στο youtube, σήμερα υπήρχε και περιγραφή σε ματς του ημιτελικού και του τελικού γύρου, ενώ μαγνητοσκοπούνται όλοι οι αγώνες.

Στο ομαδικό των αγοριών οι Χανιώτες δημιούργησαν εκπλήξεις για να φτάσουν ως το ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Αρχικά μάλιστα, είχαν δυσκολευτεί να πάρουν και την πρόκριση από τον όμιλο και τελικά στα νοκ άουτ νίκησαν κατά σειρά το 3ο, το 1ο και το 4ο φαβορί! Πολύ καλή και η πορεία των Σαρισών, οι οποίες αφού πήραν την πρωτιά στον όμιλο απέκλεισαν στα ημιτελικά τον τοπικό Ίκαρο Κατριτσίου, που ήταν 2ο φαβορί.

Ο τελικός αποτέλεσε τη δεύτερη αναμέτρηση των Χανίων με τις Σάρισες μέσα σε δύο μέρες. Χτες στο 4ογκρουπ είχε επικρατήσει η ομάδα της Φλώρινας με 3-2, σήμερα πήρε… ρεβάνς η ομάδα της Κρήτης. Στο τελικό 3-1 μάλιστα, πήρε το κρίσιμο διπλό, το οποίο είχε χάσει μία μέρα πριν.  

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού ΟΑ Χανίων-Σάρισες Φλώρινας 3-1:

Μανώλης Τζούγκαρης-Σπύρος Σαρηγιαννίδης 0-3 (8-11, 3-11, 7-11)

Θεοφάνης-Φρίξος Μαρκουλάκης-Μάριος Σερίδης 3-1 (8-11, 12-10, 11-7, 11-9)

Τζούγκαρης/Μαρκουλάκης-Σερίδης/Σαρηγιαννίδης 3-2 (11-8, 8-11, 6-11, 11-6, 11-4)

Τζούγκαρης-Σερίδης 3-1 (11-7, 11-8, 0-11, 11-7)

Ο επί σειρά ετών προπονητής των Χανίων Μιχάλης Αγγελίδης είχε επίσης στη σύνθεση τον Γιώργο Πετράκη και τον Δημήτρη Μαρκαντωνάκη. Στο 4ο γκρουπ η ομάδα νίκησε 3-2 το Πέρα Αθηνών και 3-0 τον Άρη Βούλας για να πάρει τη 2η προνομιούχο θέση. Επίσης την Παρασκευή, στην 8άδα, απέκλεισε με 3-1 το 3ο φαβορί της διοργάνωσης και περσινό πρωταθλητή Ελλάδας ΣΠΑ Λυκόβρυσης-Πεύκης. Σήμερα στα ημιτελικά επικράτησε σε πολύ δυνατό αγώνα με 3-2 του Τελαμώνα Σαλαμίνας, που ήταν νούμερο 1. Ο 11χρνος Μαρκουλάκης είχε από δύο ατομικές νίκες σε αυτά τα δύο ματς του ταμπλό, ενώ ο Τζούγκαρης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και στον ημιτελικό όταν έκαμψε τον Αλεξανδρίδη.  

Ο Ρουμάνος Λίβιου Πρεντόακα είναι στην τεχνική καθοδήγηση των Σαρισών, στηρίχτηκε μόνο σε Σερίδη, Σαρηγαννίδη και μία ξεχωριστή αναφορά απαιτεί η περίπτωση του δεύτερου. Ο Σαρηγιαννίδης έχει γεννηθεί στο Λουξεμβούργο από γονείς, που είναι Έλληνες και κατάγονται από την Πτολεμαΐδα. Έχει διπλή υπηκοότητα, μάλιστα έχει φορέσει το εθνόσημο του Λουξεμβούργου στο περσινό Youth Contender του Μετς, στη Γαλλία και θ’ αγωνιστεί την προσεχή εβδομάδα και στο ανάλογο τουρνουά του ευρωπαϊκού δουκάτου. Ο ταλαντούχος αθλητής πήγε στην Πάτρα μόνο για να ενισχύσει τις Σάρισες στο ομαδικό, καθώς αύριο αναχωρεί αύριο Κυριακή για το Λουξεμβούργο δεν αγωνίστηκε χτες στα γκρουπ του απλού.

Στον όμιλο οι Σάρισες πέρα από το 3-2 επί των Χανίων είχαν επικράτηση με 3-0 απέναντι στον ΑΣ Πέρα και τον Άρη Βούλας. Στην 8άδα δεν είχαν πρόβλημα για το 3-0 απέναντι στη ΧΑΝ Αθηνών και στην 4άδα βγήκαν νικήτριες με 3-2 σε αμφίρροπη αναμέτρηση με τον Ίκαρο Κατσριτσίου.   

Ο Τελαμώνας Σαλαμίνας και ο ίκαρος Καστριτσίου πήραν το χάλκινο μετάλλιο. Ο Τελαμώνας παρέταξε τους Δημήτρη Αλεξανδρίδη, Γιώργο Σασσάνη και είχε στην τεχνική καθοδήγηση τον Άρη Τσακίρογλου.

Η ομάδα του Καστριτσίου είχε στο ρόστερ τους Σπύρο Φουσέκη, Στέφανο Μαυροματάκη, Μιχάλη Μπιτχαβά, Αλέξανδρο Φουσέκη και Μάξιμο Πολυχρονόπουλο. Στον πάγκο ήταν ο Δημήτρης Νικολόπουλος.

Στο ομαδικό των κοριτσιών η Ελευσίνα άρχισε την πορεία της ως 1ο φαβορί, αλλά ήταν αρκετά δύσκολο να το επιβεβαιώσει. Στον τελικό συνάντησε το 2ο φαβορί, την Πρόοδο Βουτζάς και χρειάστηκε και το στοιχείο της ανατροπής για να φτάσει στην τελική επικράτηση. Ήταν στο 4ο στη σειρά ματς όταν η Σαρικάκη έχανε 2-1 σετ από τη Μιχάλαρου. Εν τέλει ισοφάρισε το σκορ ομάδων και στο πέμπτο επί μέρους ματς η Καπαγιαννίδου σφράγισε με καθαρή νίκη την πρωτιά.  

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού ΓΑΣ Ελευσίς-ΑΣ Πρόοδος 3-2:

Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη-Ανθή Τούλια 3-0 (11-3, 11-9, 11-5)

Ναταλία Καπαγιαννίδου-Αναστασία Μιχάλαρου 1-3 (9-11, 11-6, 2-11, 5-11)

Σαρικάκη/Καπαγιαννίδου-Τούλια/Μιχάλαρου 0-3 (7-11, 5-11, 10-12)

Σαρικάκη-Μιχάλαρου 3-2 (11-9, 8-11, 9-11, 11-8, 11-2)

Καπαγιαννίδου-Τούλια 3-0 (11-6, 11-1, 11-5)

Στην πρώτη φάση η Ελευσίνα είχε επικρατήσει στο 1ο γκρουπ νικώντας με 3-0 τον ΟΑ Χανίων και τον ΟΕΑ Χίου. Στην 8άδα είχε bye και στα ημιτελικά απέκλεισε με 3-0 τον Προφήτη Ηλία Πειραιά. Στην απονομή των επάθλων ανέβηκαν στο βάθρο για τη νικήτρια ομάδα και ο επί σειρά ετών προπονητής της Ελευσίνας Γιάννης Λογοθέτης και ο Κώστας Δημητρακόπουλος, που ανέλαβε το κοουτσάρισμα των δύο κοριτσιών.

Η Πρόοδος του Λουίτζι Σκέμπρη κυριάρχησε αρχικά στο 2ο γκρουπ όταν επιβλήθηκε με 3-0 της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και του ΑΟ Ξυλοκάστρου. Πήρε στην βάση του ταμπλό και μετά από ένα άνευ αγώνα κατέβαλλε με 3-0 και τον ΟΑ Χανίων στα ημιτελικά. Ο Προφήτης Ηλίας με τις Σοφία Φίλη, Αλεξάνδρα Μαυρίδη και προπονητή τον Παναγιώτη Πετρή και τα Χανιά με τις Αργυρώ Κουτρουμπά, Αγγελική Ντουρλουντάδου και προπονητή τον Μιχάλη Αγγελίδη πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΕΠΑ

Στο πλαίσιο των απονομών επάθλων η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της ΕΦΟΕπΑ πραγματοποίησε δύο βραβεύσεις σε κορυφαίες, από διαφορετικά μετερίζια, προσωπικότητες του χώρου, ενώ έκανε και κληρώσεις τεσσάρων δώρων, που ενθουσίασαν τα παιδιά. Η Τ.Ε. απένειμε κατ’ αρχάς, τιμητικές πλακέτες στον πρώην γενικό γραμματέα και πρόεδρο της ομοσπονδίας Μανώλη Κολυμπάδη, ο οποίος είναι τα τελευταία χρόνια γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και εκπρόσωπος της ΕΦΟΕπΑ στην Ε.Ο.Ε. και στον μοναδικό Καλλίνικο Κρεάνγκα, τον πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης. Οι οικοδεσπότες τους τίμησαν για την πολυετή και μεγάλη προσφορά τους στο άθλημα, όπως και για το γεγονός ότι το πρόβαλλαν και το διαφήμισαν δεόντως στο εξωτερικό, ο καθένας από την πλευρά του. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Μανώλης Κολυμπάδης στάθηκε στην ιδιαίτερη σχέση του με την Πάτρα «καθώς εδώ άρχισα την προπονητική μου καριέρα, πρώτα στον Σπόρτινγκ και μετά στον Απόλλωνα. Ωρίμασα, ανδρώθηκα σε αυτή την πόλη. Ευχαριστώ για την τιμή και επαναλαμβάνω ότι δεν έχω φύγει από το άθλημα και θα συνεχίσω να το βοηθώ από τη θέση μου στην ΕΟΕ».

Ο αθλητής-πρότυπο, ο θρυλικός Κρεάνγκα, που χτες είχε και επαφή με τα παιδιά συνεχάρη όλους τους αθλητές, που αγωνίζονται στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, όπως και τους γονείς τους για την αδιάκοπη και πολύπλευρη στήριξη κι ευχήθηκε η πορεία των παιδιών στο άθλημα να έχει πολύ καλύτερες στιγμές, από αυτές που ζουν στην Πάτρα. Ο Μανώλης Κολυμπάδης, όπως επίσης ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Παναγιώτης Τζόβολος και Νίκος Φιλιππακόπουλος αντίστοιχα, έκαναν απονομές.

Τέλος, με συντονισμό από την τεχνική σύμβουλο της ΕΦΟΕπΑ Κατερίνα Βασιλογάμβρου κληρώθηκαν τέσσερα μίνι τραπέζια πινγκ πονγκ. Αντιστοιχούσαν σε ένα παιδί από τις κατηγορίες παμπαίδων, παγκορασίδων, μίνι παμπαίδων και μίνι παγκορασίδων.     

Ο Μαρκουλάκης στους μίνι παμπαίδες και η Μαδέση στις μίνι παγκορασίδες πρωταθλητές Ελλάδας 2024

Ο Θεοφάνης-Φρίξος Μαρκουλάκης στους μίνι παμπαίδες και η Κλειώ Μαδέση στις μίνι παγκορασίδες είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας της περιόδου 2023-2024 στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας, που μπαίνει αύριο Κυριακή 14/04 στην τρίτη και προτελευταία μέρα του στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος», το Σάββατο 13/04 μετά τους τελικούς του ομαδικού σε παμπαίδες και παγκορασίδες περιλάμβανε και τη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία, η οποία έφτασε μέχρι το τέλος της. Ο 11χρονος αθλητής του ΟΑ Χανίων νίκησε στον τελικό τον συνομήλικό του Νίκο Αλεξίδη από τον ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης με 3-0 σετ. Η 10χρονη αθλήτρια από τον ΑΟ Ηράκλειο 2001 κατέβαλε στον τελικό με 3-1 σετ την επίσης 10 ετών Αργυρώ Κουτρουμπά του ΟΑ Χανίων. Στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία έγινε δεύτερη χρονιά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και αφορούσε πάλι μόνο το απλό. Είχε γκρουπ για όλους στην αρχή, απλό νοκ άουτ στη συνέχεια και πρόσφερε τις δικές του συγκινήσεις με 54 παιδιά από 27 σωματεία να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δείχνουν τα καλά τους στοιχεία.  

Στους μίνι παμπαίδες ο Μαρκουλάκης προχώρησε ως 1ο φαβορί και μετά το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό παμπαίδων πήρε και δεύτερο στη δική του ηλικιακή κατηγορία. Στον θεαματικό τελικό πήρε με οριακό προβάδισμα το 1ο σετ κόντρα στον επίσης δυνατό Αλεξίδη (Νο 3), συνέχισε με καλύτερο ρυθμό και έφτασε στην επικράτηση με 3-0 σετ (12-10, 11-6 11-4).

Στην πορεία του προς τον τελικό ο Θεοφάνης-Φρίξος Μαρκουλάκης κυριάρχησε αρχικά στο 1ο γκρουπ όταν νίκησε με 3-0 σετ τον Φοίβο Γρηγορόπουλο (Ίφιτος Πατρών), τον Νίκο Στεφανίδη (ΣΕΑ Κοζάνης) και τον Αλέξανδρο Κουτσομητρόπουλο (ΑΟ Αχαΐας η Γαλήνη). Στο ταμπλό των «32» είχε bye στον 1ο γύρο και στον 2ο απέκλεισε τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη από τον Ναύαρχο Βότση με 3-0 σετ. Στην 8άδα νίκησε με 3-1 σετ τον Κυριάκο Ξυδά (ΑΣΕΑ Καβάλας) και στην 4άδα τον Γιάννη Στογιάννη με 3-0.

Ο Αλεξίδης επικράτησε στο 3ο γκρουπ όταν ξεπέρασε, επίσης στα τρία σετ, τον Νίκο Μαυροκέφαλο (Ίφιτος Πατρών), τον Ταξιάρχη Ξενοκώστα (Άρης Βούλας) και τον Δημήτρη Λαϊνά (Ίκαρος Καστριτσίου). Είχε κι αυτός bye στον 1ο γύρο και στους «16» κατέβαλλε τον Φίλιππο Χατζημπέη (Άρης Βούλας) με 3-0 σετ. Στα προημιτελικά νίκησε τον Χρήστο Τσακαλίδη (ΑΣΕΑ Καβάλας) με 3-0 σετ και στα ημιτελικά το 2ο φαβορί, τον Γιώργο Πετράκη με 3-1 σετ. Ο Πετράκης του ΟΑ Χανίων και ο Στογιάννης του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Ισορροπημένα έδειχναν τα πράγματα στον τελικό των μίνι παγκορασίδων μεταξύ δύο μαθητριών της 4ης δημοτικού. Η Μαδέση έχασε το 1ο σετ από την Κουτρουμπά και ισοφάρισε σχετικά εύκολα. Τα δύο επόμενα σετ ήταν κλειστά και με διακυμάνσεις, τα πολύ ταλαντούχα κοριτσάκια πρόσφεραν δυνατές στιγμές και τελικά επικράτησε η Μαδέση με 3-1 σετ (7-11, 11-5, 11-9, 11-9).

Η Μαδέση πήρε την 1η θέση στο 3ο γκρουπ όταν κατέβαλλε με 3-0 σετ τη Μυρτώ- Γιούλα Κοντοπούλου (ΟΕΑ Χίου), τη Νεφέλη Ντέντα (Ποσειδών Λουτρακίου) Κατερίνα Νικητάκη (ΓΑΣ Ελευσίς). Στο ταμπλό είχε bye στη 16άδα, στην 8άδα νίκησε τη Ναταλία-Μαρία Μπιστόλα από την Αθηνά Μαγκουφάνας με 3-0 σετ και στα ημιτελικά το 2ο φαβορί, την Παναγιώτα Τσέκαρη (Σάρισες Φλώρινας) με 3-1 σετ.

Η Κουτρουμπά άρχισε την πορεία της προς τον τελικό επικρατώντας στο 1ο γκρουπ με δύο νίκες 3-0 σετ απέναντι στην Ελευθερία Καλαϊτζή (ΟΕΑ Χίου) και τη Μαρία Κουγιουμτζόγλου (Σάρισες Φλώρινας). Στην κορυφή του ταμπλό είχε byeστον 1ο γύρο.  Στα προημιτελικά απέκλεισε τη Ζαχαρούλα Γιατρά από τον ΟΦ Νέας Ιωνίας με 3-0 σετ και στα ημιτελικά την Θεοδώρα Στρωματά (ΦΑΣ Τρικάλων ΕΑ) επίσης με 3-0 σετ. Η Τσέκαρη και η Στρωματά ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Τις απονομές επάθλων έκαναν ο αντιδήμαρχος Πατρέων Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τάκης Πετρόπουλος και η Γεωργία Παπουτσή εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports