Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Στις φλόγες τα Ζαρουχλέικα, ο Ατρόμητος κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΣ Αχαΐας!- ΦΩΤΟ

Ο ιστορικός Ατρόμητος! (facebook/axaiasoccer)

Ο ιστορικός Ατρόμητος! (facebook/axaiasoccer)

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Θα διεκδικήσει την άνοδό του στην Γ' Εθνική κατηγορία!

Ο Ατρόμητος Πατρών κατέκτησε το 94ο πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΑ για 2η φορά στην ιστορία του και είναι η ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ' Εθνική, με στόχο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, η ομάδα του Σάκη Πεφάνη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη Πατρών και κατάφερε να κρατήσει την 1η θέση στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑ, γεγονός που της έδωσε τον φετινό τίτλο.

31 χρόνια μετά, ο τίτλος ξαναπήγε στα Ζαρουχλεϊκα!

Ακολούθησαν έξαλλοι οι πανηγυρισμοί στο τέλος του αγωνα και η απονομή του τροπαίου στους νικητές!

Ο Άρης Πατρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν τα κατάφερε, ήθελε μόνο νίκη για την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι πια σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Κατάφερε να προηγηθεί μάλιστα, στο 18 με πλασέ του Σπανού, όμως 4 λεπτά αργότερα, στο 22′ ο Ατρόμητος με σούτ έξω από την περιοχή του Αποστολόπουλου ισοφάρισε.

Αποβλήθηκαν στο 71' με 2η κίτρινη κάρτα ο Πανάρετος του Άρη και στο 93‘ με απευθείας κόκκινη ο Μπακόπουλος του Ατρομήτου.

Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Μπίτη, Μακρής (86′ Παπασπυρόπουλος), Πανταζόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Αρβανίτης (68′ Γκότσης), Λαζανάς, Αποστολόπουλος, Σμυρλής (68′ Αγγελόπουλος), Μαστραντωνάκης, Κωστής (22′ λ.τ. Μπακόπουλος).

Άρης Πατρών (Χρήστος Καραπίτσος): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Σταυρόπουλος (87′ Μενύχτας), Σιδέρης, Σταθόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (82′ Μπούμπαλης), Λιμάτσι (46′ Γεωργόπουλος), Θωμάς, Σπανός, Γεωργαντόπουλος, Μπίσα.

Ο Ατρόμητος Πατρών έχει πλέον 2 πρωταθλήματα ΕΠΣΑ και 1 Κύπελλο ΕΠΣΑ. Εχει συμμετάσχει 1 φορά στην Δ' Εθνική και 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, φιλοδοξεί δε, αν ολα πάνε καλά στα μπαράζ που ακολουθούν, να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική.

Ο Αρης Πατρών έχει κατακτήσει 5 φορές το πρωτάθλημα ΕΠΣ Αχαΐας, 7 φορές το Κύπέλλο ΕΠΣΑ και 1 φορά το Σούπερ Καπ της Ενωσης. Eχει 4 συμμετοχές στην Γ' Εθνική, 9 στην Δ' Εθνική και 16 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σε λίγες ημέρες θα ολοκληρωθεί και το 65ο Κύπελλο ΕΠΣ Αχαΐας, χωρίς κανέναν εκ των δύο. Το τρόπαιο θα σηκώσει εις εκ των Θύελλα Πατρών, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Εθνικός Πατρών / Πολύτεκνος.

ΕΠΣΑ

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας ευχαριστεί και συγχαίρει την Α.Δ. Αχαΐας, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Θεοδωρο Τσατσαρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Παρασκευα Μασουρα και τους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για την άρτια κάλυψη των μέτρων ασφαλείας του ποδοσφαιρικου αγώνα Ατρόμητος Πατρών - Άρης Πατρών στο γήπεδο Ζαρουχλεικων, καθώς και για άψογη συνεργασία με την ΕΠΣΑ, τους παρατηρητές αγώνα και τους παράγοντες των δύο συλλογών.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΒΟΛΗ

Ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Ατρόμητο Ζαρουχλεϊκων για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές του συλλόγου έκαναν όλους τους φίλους τους χαρούμενους και, ταυτόχρονα, υπερήφανη τη μεγάλη συνοικία των Ζαρουχλεϊκων. Παράλληλα, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ατρόμητο και στα μπαράζ που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και θα κρίνουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Τέλος, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στον Αρη Πατρών για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε, αλλά και σε όλες τις ομάδες της περιοχής μας γιατί μας προσέφεραν αναμφισβήτητα το πιο ανταγωνιστικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα!

Αθλητικές ειδήσεις Τώρα

Για το χρυσό μετάλλιο θα αγωνιστεί η πατρινή Ράνια Κάντζαρη!

Αποθέωση για τον Καλίν Κρεάνκα στο πρωτάθλημα της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Το βιβλίο του Γιώργου Βιδάλη με την ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πατρέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports