Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Λυκούδης «Τα παιδιά έχουν τoν σεβασμό μου»

Λυκούδης «Τα παιδιά έχουν τoν σεβασμό μου»

Η ΝΕΠ θα διεκδικήσει την επάνοδό της στην Α1 Εθνική

Υποκλίθηκε στους παίκτες του ο προπονητής της ΝΕ Πατρών, Μάκης Λυκούδης, μετά την εκτός έδρας επιτυχία με αντίπαλο την Ηλιούπολη (9-8) και την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α2 Ανδρών.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του στο pisina.net… «Τα παιδιά έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία έχουν κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό μου. Είναι παιδιά που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το ταβάνι τους» και παραδέχτηκε πως... «Ουδέποτε είχαμε βάλει ως στόχο την άνοδο. Ας ευχαριστηθούν την πρωτόγνωρη γι αυτούς διαδικασία και ότι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο».

Η ΝΕΠ πέρασε στη β΄ φάση των πλέι-οφ της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς νίκησε και στην Ηλιούπολη την ομώνυμη ομάδα και… «σκούπισε» τη σειρά με 2-0 νίκες. Οι παίκτες του Μάκη Λυκούδη, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά τις τελευταίες εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, ενώ στο τέλος έδειξαν χαρακτήρα, όταν οι γηπεδούχοι επιχείρησαν την ύστατη αντεπίθεση (τα «δελφίνια» προηγήθηκαν με 7-5 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου).

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου-Αντζουλάκος. Τα 8λεπτα: 2-3, 2-2, 1-2, 3-2. Τα γκολ της Ηλιούπολης: Χάλαρης 2, Τζεδόπουλος 1, Χατζής 1, Νόικος 2, Σπέτσας 1, Ευσταθίου 1.

ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 3, Χάρισον, Σαλπόγλου, Τσίπης, Καραϊσκος 1, Τρασάι 3, Κωνσταντακόπουλος 2, Παπαγεωργίου, Καρράς, Αντίοχος, Πίτσικας, Δραγώνας, Αβαγιανός, Γιαννακόπουλος.

Πλέον, η άνοδος στην Α1 Εθνική Εθνική θα παιχθεί στη νέα σειρά με τον νικητή Ιωνικός Νίκαιας ή Αρης, η οποία είναι στο 1-1 και οδηγείται σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι μεσοβδόμαβα (Πέμπτη 11/4) στη Θεσσαλονίκη. Με όποια ομάδα από τις δύο και να παίξει η ΝΕΠ θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports