Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γρ. Αρναούτογλου: Ετοιμάζει ταξιδιωτική εκπομπή -"Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά"

Γρ. Αρναούτογλου: Ετοιμάζει ταξιδιωτική ...

Είναι κάτι πολύ προσωπικό, δεν το θεωρώ καν εκπομπή, δήλωσε μεταξύ άλλων

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως ετοιμάζει ταξιδιωτική εκπομπή.

Ο παρουσιαστής διέψευσε τα σενάρια που ακούγονταν μέχρι τώρα και τον ήθελαν στην πρωινή ζώνη και μίλησε για το επόμενο εγχείρημά του στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

«Δεν ξέρω αν τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, την άλλη ή την παράλλη, αλλά ετοιμαζόμαστε. Ψυχολογικά κυρίως», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το εν λόγω πρότζεκτ, περιγράφοντας τι ακριβώς θα είναι. «Η αλήθεια είναι πως είναι ένας αγώνας που γίνεται με αυτή την ιστορία. Φαντάσου ότι εργάζονται 150 άτομα πίσω από κάθε εκπομπή. Τώρα σε αυτή την εκπομπή, είναι κάτι πολύ προσωπικό, δεν το θεωρώ καν εκπομπή», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, μια Ελλάδα που δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου. Θα είναι από 8 μέχρι 12 επεισόδια, γιατί έχω το παιδί. Το έχω ανά Σαββατοκύριακο, δεν μπορώ να αφήσω το παιδί για να κάνω γυρίσματα».

Τέλος, για τα σενάρια που τον ήθελαν στην πρωινή ζώνη, σχολίασε: «Δεν υπήρξε ποτέ σχεδιασμός να κάνω πρωινό. Πάντα με ρωτούσαν θεωρητικά αν θέλω να κάνω πρωινό. Σαν θεωρία, επειδή κάνω και πρωινό ραδιόφωνο με κάμερες πλέον, θα μπορούσα να κάνω, αλλά πάντα σε ένα θεωρητικό πλαίσιο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight