Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Χτύπησαν ποδοσφαιριστή και διεκόπη ο αγώνας Θύελλα - Ατρόμητος Πατρών!

Χτύπησαν ποδοσφαιριστή και διεκόπη ο αγώ...

Συνελήφθη βοηθός προπονητή

Συνεχίσθηκαν σήμερα τα Play Off και Play Out του 94ου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ΕΠΣ Αχαΐας.

Δυστυχώς γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω λόγω των όσων έγιναν στο “Φ. Αραβαντινός”, στον αγώνα Θύελλα Πατρών με τον Ατρόμητο.

Είχαμε στο 52′ λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, αφού ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων Χρήστος Παπασπυρόπουλος χτυπήθηκε από μέλος του προπονητικού τιμ της Θύελλας, του τοποθετήθηκε νάρθηκας στον αυχένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος διέκοψε τον αγώνα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφορο. Η τύχη του θα κριθεί από την ΕΠΣ Αχαϊας.

 

Δείτε τι ακριβώς έγραψε στο Φύλλο Αγώνα:

"Στο 18ο λεπτό του αγώνα διέκοψα για 4 λεπτά προσωρινά το παιχνίδι διότι έγινε μια μικρή σύρραξη στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και εκείνη τη στιγμή ο τιμωρημένος προπονητής της γηπεδούχου ομάδας “Θύελλα Πατρών” κ. Νικολακόπουλος Θεόδωρος, ο οποίος χωρίς να γνωρίζω πως βρέθηκε πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, χτύπησε με το δεξί του χέρι με βία στο κεφάλι τον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας “Ατρόμητος Πατρών” Παπασπυρόπουλο Χρήστο. Στη συνέχεια ο παρατηρητής αγώνα τον απομάκρυνε από τον χώρο των αποδυτηρίων και πίσω από τον πάγκο.

Στη συνέχεια απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον εκπρόσωπο της γηπεδούχου ομάδα κ. Θανόπουλο Δημητρίο, διότι πήγε προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και διαπληκτίστηκε λεκτικά και με ένταση με τους ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους της φιλοξενούμενης ομάδας. Στη συνέχεια κάλεσα τους αρχηγούς και τους προπονητές και έκανα συστάσεις ώστε να διασφαλίσω την ομαλή συνέχιση του αγώνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε στο 22ο λεπτό κανονικά.

Στο 26ο λεπτό του αγώνα υπήρξε φυσική διακοπή του αγώνα και όπως με ενημέρωσαν από την φιλοξενούμενη ομάδα “Ατρόμητος Πατρών”, ο προπονητής ο εκπρόσωπος και ο αρχηγός της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής Παπασπυρόπουλος Χρήστος ζαλιζόταν και δεν μπορούσε να αγωνιστεί και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Εκείνη τη στιγμή δεχόταν ιατρική φροντίδα από την γιατρό του αγώνα μπροστά στο πάγκο και με ενημέρωσε η γιατρός ότι ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπως και έγινε μετά από 15 λεπτά, λόγω του χτυπήματος που είχε δεχτεί στο 18ο λεπτό του αγώνα.

Στη συνέχεια έκανα οριστική διακοπή του αγώνα λόγω ότι η φιλοξενούμενη ομάδα και συγκεκριμένα ο αρχηγός και εκπρόσωπος της με ενημέρωσαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να αγωνιστούν για τα πιο πάνω γεγονότα και πήρα την απόφαση της οριστικής διακοπής στο 31ο λεπτό του αγώνα. Εκείνη τη στιγμή υπήρχε φάουλ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας στο χώρο του κέντρου, στην μεριά που βρίσκονται οι πάγκοι. Σέντρα είχε κάνει η γηπεδούχος ομάδα και έκανε επίθεση στο τέρμα που βρίσκεται ο πάγκος της γηπεδούχου ομάδας. Το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Κίτρινες κάρτες είχαν από την γηπεδούχο ομάδα το νούμερο 7 στο 11ο λεπτό για καθυστέρηση, το νούμερο 2 στο 13ο λεπτό για επικίνδυνο μαρκάρισμα, το νούμερο 5 στο 21ο λεπτό για επικίνδυνο μαρκάρισμα, το νούμερο 9 στο 25ο λεπτό για διαμαρτυρία και για την φιλοξενούμενη ομάδα το νούμερο 14 στο 6ο λεπτό για διαμαρτυρία και το νούμερο 9 στο 21ο λεπτό για την αθλητική συμπεριφορά. Από το 26ο λεπτό του αγώνα μέχρι το 36ο λεπτό του αγώνα υπήρχε ένταση και σύρραξη μεταξύ των παραγόντων των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και στο χώρο των αποδυτηρίων και στη συνέχεια φώναξα τους δύο αρχηγούς.

Ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, αφού τον ενημέρωσα για τα γεγονότα, μου είπε την επιθυμία του να συνεχιστεί ο αγώνας ενώ ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας μου είπε ότι δεν επιθυμεί να συνεχιστεί ο αγώνας γιατί ο συμπαίκτης του δέχτηκε χτύπημα και ζαλίζεται και θα πάει στο νοσοκομείο. Εκείνη τη στιγμή ο τιμωρημένος προπονητής της γηπεδούχου ομάδας κ. Νικολακόπουλος Θεόδωρος, έβριζε και έκανε άσεμνες χειρονομίες στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές. Καμιά άλλη παρατήρηση".

 

Τα αποτελέσματα

 94ο πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΑ – Play Off – 5η Αγωνιστική

Νίκη Προαστείου – Διαγόρας Βραχνεΐκων 0-0

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου – Άρης Πατρών 1-4 

Θύελλα Πατρών – Ατρόμητος Πατρών 1-0 ΔΙΑΚΟΠΗ

ΑΠΣ Πάτραι – Πανμοβριακός Ριόλου 1-3 

Α’ Κατηγορία – Play Out – 4η Αγωνιστική

Αετός Ρίου – Δόξα Νιφορεΐκων 2-6

Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου – Αστέρας Τσουκαλεΐκων 0-3)

Αχαϊκός – Αχαιός Σαραβαλίου 0-1

Δαβουρλής K. 92 – Ατρόμητος Λάππα 2015 0-1

Κυριακή 31/3

Αιγείρας, 16:30, ΑΕ Αιγείρας Ακράτας – Αναγέννηση Πατρών, Μπακόπουλος (Σταυρόπουλος-Παυλόπουλος)

 


Β’ ΕΠΣΑ

Στα σημερινά παιχνίδια είχαμε : 

Α’ Όμιλος

Δάφνη Πατρών – Ολυμπιακός Φίλων Ποδοσφαίρου 3-0 α.α.

Αστέρας Μιντιλογλίου – Δίας Σαραβαλίου 0-1

Κυριακή 31/3

Χαλανδρίτσας, 16:30, Φαραϊκός – Παναχαϊκός, Ζήκος (Τουρνικιώτης-Πούλος)

Προσφυγικών, 16:30, Άτλας Α.Σ. – Πυρσός Πατρών, Παπαδόπουλος (Ζούλης-Αργυρόπουλος)

ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 16:30, ΑΟ Τριταίας – Κρίνος, Ταγάρης (Μ. Ψιμάρνης-Φώτος)

Ζαρουχλεΐκων, 16:30, ΑΕ Νεάπολη – Σταροχώρι, Παπαχρήστος (Θανόπουλος-Σακελιάς)

Λιμνοχωρίου, 16:30, Λιμνοχώρι – Ικαρος Λακκόπετρας, Κ. Οικονόμου (Σπυρόπουλος-Βέλλιου)

Β’ Όμιλος

Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου – Ηρακλής Πατρών 0-1

Φοίνικας Ζήριας – ΑΕ Αρόης 3-1

Κυριακή 31/3

Κ. Ζάρρας (Σαραβαλίου), 13:00, Αστέρας Λεοντίου – Απόλλων Εγλυκάδος, Βαβίλης (Σωτηρόπουλος-Νικολακόπουλος)

Αγυιάς, 13:00, Αίας Πατρών – Αστήρ Τέμενης, Σπ. Παλαιολόγος (Κωνστανταρόπουλος-Πανταζόπουλος)

Πλαστήρα, 15:00, ΑΕ Αιγίου – Πετεινοί, Τσεντούρος (Παλούμπης-Γκαβός)

Αγυιάς, 16:30, Πανιώνιος Αχιλλέας – Άβυθος Αιγιάλειας, Ταξιάρχης (Ξουρής-Πανταζόπουλος)

Κ. Ζάρρας (Σαραβαλίου), 16:30, ΑΕ Πάτρα 2005 – Αχιλλέας Καμαρών, Πετρόπουλος (Χριστόπουλος-Ωρολογάς)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports