Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Αντίστροφη μέτρηση για τον 2ο διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Αντίστροφη μέτρηση για τον 2ο διεθνή Ημι...

Από τον Πέλοπα Πατρών

Την Κυριακή 7 Απριλίου με γραμμή εκκίνησης στην πλατεία Γεωργίου, θα διεξαχθεί ο 2ος διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας.

Διοργανωτής του αγώνα είναι το σωματείο Α.Ο. Πέλοπας Πατρών και η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ. Η διεξαγωγή των αγώνων συμφωνεί με τους διεθνείς κανονισμούς της World Athletics και οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την AIMS.

Οι αγώνες περιλαμβάνουν τρεις διαφορετικές αποστάσεις:

Ημιμαραθώνιος (21 χλμ.) με έναρξη στις 9:00 π.μ.

5 χλμ. με έναρξη στις 12:05 μ.

1.000 μ. για παιδιά 6 έως 12 ετών με έναρξη στη 1:00 μ.μ.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, πλήρως ασφαλτοστρωμένη, πιστοποιημένη από την AIMS και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Γεωργίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που εμπλουτίζει την αθλητική δραστηριότητα στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα, προσελκύοντας δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το μότο μας για φέτος; ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!

Προλαβαίνεις ακόμη να γίνεις κομμάτι της ιστορίας του αγώνα! Η προθεσμία υποβολής εγγραφών λήγει στις 2 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα partashalfmarathon.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλ.: 2610 312530 ή μεσω email στο [email protected].

 

Αιγίδες στον PATRAS HALF MARATHON

 


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις αιγίδες του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας. 

Ο αγώνας μας φέτος τελεί υπό την αιγίδα των κορυφαίων πυλώνων του κλασικού αθλητισμού της χώρας μας όπως και του κρατικού οργανισμού με την ευθύνη της ανάπτυξης του τουρισμού. Ο λόγος για το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γυμναστών-Αθλητών (ΣΕΓΑΣ) και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. 

ΣΤΗΡΙΞΗ

Μέσω της αιγίδας τους προσφέρουν ένα σημαντικό πλαίσιο υποστήριξης και προώθησης του αγώνα μας. Είναι για εμάς μεγάλη τιμή και αναγνώριση να λάβουμε τη στήριξη από τόσο σπουδαίους φορείς, καθώς και ένδειξη ότι η "οικογένειά" μας διευρύνεται και ενισχύεται καθημερινά. Μέσω της αιγίδας τους αναγνωρίζεται η συνεισφορά του Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας στην προώθηση του αθλητισμού και επιπλέον ενισχύεται η θέση του Αγώνα ως ένα από τους σημαντικότερους προορισμούς για αθλητές και ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες και αθλητικές προκλήσεις. 

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στη μεγάλη γιορτή του Patras Half Marathon στις 7 Απριλίου στην πόλη της Πάτρας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν αξέχαστο αθλητικό γεγονός!

Περισσότερα για τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα patrashalfmarathon.gr.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports