Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Σε μπαούλα Louis Vuitton δάδες και μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Σε μπαούλα Louis Vuitton δάδες και μετάλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο πανίσχυρος όμιλος της γαλλικής πολυτέλειας LVMH ως χορηγός θα αναδείξει το έμβλημά του σε αγώνες, τελετές, πορείες της Φλόγας

«Αυτές οι Louis Vuitton κουβαλούν πολύτιμο ολυμπιακό φορτίο» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του περιοδικού WWD.

Το σήμα κατατεθέν της Louis Vuitton, το iconic μπαούλο με το διάσημο λογότυπο, θα είναι πανταχού παρόν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Χάρη στη συμφωνία χορηγίας ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ,  ο ισχυρός όμιλος LVMH θα εκπροσωπηθεί δυναμικά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Φλόγα θα  μεταφέρονται σε ειδικά κατασκευασμένο μπαούλο Louis Vuitton, ενώ και τα μετάλλια θα ξεπροβάλλουν στα δικά τους, custom made μπαούλα με προθήκες και συρτάρια.

Την περασμένη Τετάρτη έγινε η παρουσίαση αυτών των προιόντων στα εργαστήρια όπου κατασκευάστηκαν λίγο έξω από το Παρίσι.

Από το 1988 ο οίκος αναδεικνύει τις αποσκευές του σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα υπενθυμίζοντας πως το μπαούλο είναι το item πάνω στο οποίο έχτισε την αυτοκρατορία του. Ο Louis Vuitton δαπάνησε 17 ολόκληρα χρόνια τελειοποιώντας το μπαούλο πριν ξεκινήσει την εταιρία του το 1854. Εχοντας ήδη δεδεομένο το ενδιαφέρον της κοινωνικής αφρόκρεμας, ο γιος του Georges Vuitton, εξόπλισε το κάθε μοντέλο με μοναδική κλειδαριά ασφαλείας. Σήμερα τα μπαούλα εμπνέουν απίστευτες βιτρίνες και εκθέσεις ενώ κάθε τόσο γεννιούνται συλλεκτικές εκδοχές για ειδικές παραγγελίες ή ανανεωνονται αισθητικά σε επιμέλεια ηχηρών καλλιτεχνικών ονομάτων.

Μην ξεχνάτε στις 26 Ιουλίου ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη γαλλική πρωτεύουσα και ακολουθούν στις 28 Αυγούστου οι Παραολυμπιακοί. Οι τελετές έναρξης αναμένονται φαντασμαγορικές με τη γαλλική μόδα παρούσα!

Στις 8 Μαίου θα βγει στους δρόμους η πρώτη δάδα, από τη Μασσαλία προς το Παρίσι για τα … αποκαλυπτήρια.

Pietro Beccari και Bernard Arnault  με τ...

Pietro Beccari και Bernard Arnault με τον Tony Estanguet, πρόεδρο του Paris 2024.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports