Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Eπιβεβαιώθηκε: Ο Alessandro Michele στο τιμόνι του Valentino, ετοιμάζεται και για couture ντεμπούτο

Eπιβεβαιώθηκε: Ο Alessandro Michele στο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο Ρωμαίος σχεδιαστής που τριπλασίασε τα κέρδη της Gucci χρίζοντάς την το δημοφιλέστερο brand του πλανήτη μετακομίζει δημιουργικά

Aλλαγή σκυτάλης.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και με επίσημη ανακοίνωση ο πολυσυζητημένος ιταλός σχεδιαστής Alessandro Michele αναλαμβάνει τη θέση του creative director στον οίκο Valentino μετά την αποχώρηση του Pierpaolo Piccioli. Η πρώτη του collection- για την οποία πολλοί κιόλας ανυπομονούν- αναμένεται τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Paris Fashion Week. 

 

«Είναι μια απίστευτη τιμή. Αισθάνομαι απέραντη χαρά και τεράστια ευθύνη μπαίνοντας σε έναν Maison de Couture που έχει χαραγμένη τη λέξη «ομορφιά» σε μια συλλογική ιστορία, φτιαγμένη από ξεχωριστή κομψότητα, φινέτσα και εξαιρετική χάρη.  Η πρώτη μου σκέψη πάει στην πολύ πολύτιμη ταυτότητα που έδωσαν με την πιο άγρια αγάπη τους οι ιδρυτές της, ο Valentino Garavani και ο Giancarlo Giammetti.

Ψάχνω να βρω λέξεις για να ορίσω τη χαρά, να την αφομοιώσω, να μεταφέρω πραγματικά αυτό που νιώθω- τα χαμόγελα που κλωτσάνε από το στήθος, την ευτυχία της ευγνωμοσύνης που φωτίζει τα μάτια, εκείνη την πολύτιμη στιγμή που η ανάγκη και η ομορφιά φτάνουν και συναντιούνται. Η χαρά, όμως, είναι τόσο ζωντανό πράγμα που φοβάμαι μήπως την πληγώσω αν τολμήσω να πω το όνομά της» δήλωσε ο ίδιος.

Ο Michele έτσι θα παραμείνει στην πόλη όπου γεννήθηκε, ζει και λατρεύει τη Ρώμη. Θα εργάζεται μάλιστα σε ένα από τα ωραιότερα fashion ατελιέ, στο studio Valentino δίπλα στα περίφημα Spanish steps. Για πρώτη φορά, θα του δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει το ταλέντο του στην υψηλή ραπτική, καθώς ο οίκος έχει μεγάλη παράδοση και ξεχωριστή σειρά στο είδος. Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος δημιουργός διευθύνοντας τον Gucci τριπλασίασε τα κέρδη του και τον έκανε το νούμερο ένα σε δημοτικότητα και επιρροή label παγκοσμίως. Οι Χάρι Στάιλς, Τζάρεντ Λέτο, Μπίλι Αιλις, Ντακότα Τζόνσον ήταν οι αγαπημένοι του ambassadors.

Χάρη στα νέα του καθήκοντα, θα συνεργαστεί πάντως ξανά με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Valentino, Jacopo Venturini, με τον οποίο δούλευαν μαζί στον Gucci.

Ο Venturini δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος  θα ξαναδουλέψω με τον Alessandro». Είμαι βέβαιος ότι η επανερμηνεία των κωδικών υψηλής ραπτικής του Maison και της κληρονομιάς που δημιούργησε ο Valentino Garavani, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό όραμα του Alessandro, θα μας χαρίσει στιγμές μεγάλης συγκίνησης και θα μεταφραστεί σε ακαταμάχητα επιθυμητά αντικείμενα».

Ειδήσεις Τώρα

Καιρός: Με θερμοκρασίες 12°C πάνω από το κανονικό ξεκινάει ο Απρίλιος

Ηermes Birkin: Η πιο ποθητή τσάντα ever κλείνει τα 40 χρόνια της

Πάρις Χίλτον: Birthday party στο Λος Αντζελες με αστραφτερό mini dress Celia Kritharioti

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View