Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Place Vendome: Υπερθέαμα 23/6 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τι ανακοίνωσε η Αννα Γουίντουρ

Place Vendome: Υπερθέαμα 23/6 για τους Ο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Προμηνύεται μια υπαίθρια πασαρέλα- έκπληξη με τίτλο Vogue World για τη Διεθνή Ολυμπιακή Ημέρα

H Αννα Γουίντουρ, Chief Content Officer του ομίλου Condé Nast και Global Editorial Director του περιοδικού Vogue, ανακοίνωσε επίσημα πως ετοιμάζεται ένα πρωτόγνωρο show εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Με σκηνικό την περίφημη Place Vendome, προμηνύεται «ένας συνδυασμός επίδειξης μόδας, ψυχαγωγίας, παραστάσεων και κάποιων εκπλήξεων» όπως είπε.

 Στις 23 Ιουνίου, περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες και με αφορμή τη Διεθνή Ολυμπιακή Μέρα θα οργανωθεί ένα υπαίθριο υπερθέαμα μόδας και αθλητισμού. Ετσι, θα γιορταστούν ταυτόχρονα τα 100 χρόνια γαλλικής μόδας και τα 100 χρόνια από τους Αγώνες του 1924 στο Παρίσι.

Ανάμεσα στους οίκους που θα λάβουν μέρος θα είναι Louis Vuitton, Jacquemus, Balmain. «Η κατάληψη της Πλατείας Vendome πρέπει να πω ότι θα είναι  θρυλική. Θα αναδείξει το αληθινό, γαλλικό στυλ σε ένα πνεύμα χωρίς αποκλεισμούς» είπε ο Φάρελ Γουίλιαμς δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής της Louis Vuitton, Φάρελ Γουίλιαμς. «Είναι σπάνιο να είμαστε μαζί έτσι» πρόσθεσε ο Olivier Rousteing, επικεφαλής στον Balmain.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη σχετική συνέντευξη Τύπου, κάθε δεκαετία της γαλλικής μόδας θα συνδυάζεται με ολυμπιακά αθλήματα, από στίβο, τένις, ρυθμική και ποδηλασία μέχρι breakdance και taekwondo.Eχουν κληθεί να συμβάλουν νεανικές αθλητικές ακαδημίες και designers, παλιότεροι και σύγχρονοι, που έχουν συνδεθεί με την παρουσίαση των συλλογών τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Άννα Γουίντουρ περιέγραψε το event ως το τρίτο «παγκόσμιο γεγονός» της Vogue, μετά τις εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με τον τίτλο Vogue World. Η αφίσα δείχνει πάντως την καλλονή Τζίτζι Χαντίντ με ασημένια couture τουαλέτα στην Place Vendome. Aνυπομονούμε. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports