Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ο διάβολος φορούσε… φόρμα! Η Αννα Γουίντουρ όπως δεν την έχετε ξαναδεί (και με ποιό label)

Ο διάβολος φορούσε… φόρμα! Η Αννα Γουίντ...

Διεθνής είδηση η «σιδηρά κυρία» της αμερικάνικης Vogue με athleisure περιβολή λόγω της κοινωνικής απομόνωσης

Ηρθαν «τα πάνω κάτω»; «Η Αννα Γουίντουρ όπως δεν την έχετε ξαναδεί» διαβάσαμε στο διαδίκτυο. Αίσθηση έκανε διεθνώς η αναπάντεχη, αθλητική αμφίεση της style icon και ηγετικής φυσιογνωμίας της παγκόσμιας μόδας Αννα Γουίντουρ πριν λίγες μέρες. Ηταν η πρώτη φορά που ο …εγκέφαλος της αμερικάνικης Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Conde Nast αποχωρίστηκε το λεγόμενο signature style της, δηλαδή τα χαρακτηριστικά μίντι φορέματα με τα εμπριμέ, τα τουίντ σακάκια, τα κλασικά μαντό, τις φούστες με τις πιέτες ή τις couture τουαλέτες (τύπου Met Gala). Η 70χρονη βρετανίδα, με την αυστηρή fitness πειθαρχία, τις αστρονομικές απολαβές και την πολυτελή διαβίωση ντύθηκε με σπορ πνεύμα για να ανταποκριθεί στους κανόνες κοινωνικής απομόνωσης λόγω της πανδημίας.

 

Εθεάθη λοιπόν για τρέξιμο, κοντά στην εξοχική της κατοικία στα Χάμπτονς αλλά και μέσα στο σπίτι της, να εργάζεται μπροστά στον υπολογιστή με αθλητική φόρμα. Εννοείται πως και αυτή η ενδυματολογική της επιλογή σήμανε συναγερμό για την προέλευση του outfit. Επέλεξε λοιπόν σύνολο από τη sport line της αμερικανίδας σχεδιάστριας Tory Burch σε άσπρο- μαύρο με αθλητικά sneakers Nike στους ίδιους τόνους. Επίσης αντίστοιχο κόκκινο παντελόνι φόρμας και πουλοβεράκι. Τα καρέ μαλλιά και τα γυαλιά πάντως ίδια και απαράλλακτα.

 

Λίγο νωρίτερα η Γουίντουρ δημοσιοποίησε εικόνα της με τζιν και ανοιξιάτικη ριγέ μπλούζα «μαρινιέρα». Όπως δήλωσε «τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο» στη ζωή μας και «οφείλουμε όλοι να αλλάξουμε».

Θυμίζουμε ότι η προσωπικότητά της ενέπνευσε την κινηματογραφική επιτυχία «Ο διάβολος φορούσε Prada» ενώ πρόσφατα μίλησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνέδριο της ελληννικής Vogue.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View