Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ουίλιαμ και Κέιτ θα μείνουν στο εξοχικό στο Νόρφολκ για το Πάσχα

Ουίλιαμ και Κέιτ θα μείνουν στο εξοχικό ...

Δεν θα είναι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια

Mε ελικόπτερο έφυγε από το Λονδίνο το πριγκιπικό ζεύγος, λίγες ώρες αφότου η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε μέσω βίντεο ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου Ουίλιαμ και η σύζυγός του αποχώρησαν από τη βρετανική πρωτεύουσα με προορισμό το εξοχικό τους, στο Νόρφολκ, όπως σχολιάζουν οι εφημερίδες Bild, Daily Express και το περιοδικό Le Point. Εκεί θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τα τρία παιδιά τους. Η πριγκιπική οικογένεια αναχώρησε από το Adelaide Cottage στο Κάστρο του Ουίνδσορ με προορισμό το Anmer Hall στο Νόρφολκ, την εξοχική τους κατοικία, σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό.

Aπό το περασμένο Σάββατο, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Express, η οικογένεια βρίσκεται εκεί, όπως πιθανότατα και οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον που στέκονται σαν βράχος δίπλα στην κόρη τους που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Όλη η οικογένεια αναμένεται να περάσει τις διακοπές για το Καθολικό Πάσχα, στην ιδιοκτησία Sandringham Estate, μιας και δεν θα παρευρεθούν στη φετινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα. Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου θα είναι παρόντες ο βασιλιάς Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα όπως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ουίλιαμ, Κέιτ και τα τρία τους παιδιά επέλεξαν να γιορτάσουν σε κλειστό κύκλο τις πασχαλινές διακοπές με αφορμή την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας. H Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να αναρρώνει και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Η ίδια θέλει εκτός από χαλάρωση και ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Le Point.

Στο Νόρφολκ θα μπορέσει να απολαύσει βόλτες στην παραλία με τα σκυλιά της οικογένειας, χαλαρώνοντας στην ύπαιθρο και απολαμβάνοντας την αύρα της θάλασσας καθαρίζοντας παράλληλα το μυαλό της από το πρόβλημα της υγείας που την ταλαιπωρεί. Η κατοικία Αnmer Hall του 18ου αιώνα, όπου θα περάσει τις πασχαλινές της διακοπές, βρίσκεται στο Sandringham Estate, και η αξία της υπολογίζεται σε 1,5 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Σημειώνεται ότι ήταν η βασική κατοικία του Ουίλιαμ, της Κέιτ, του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ από το 2015 έως το 2017 αλλά τώρα είναι η δεύτερη κατοικία τους. Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Λονδίνο μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις. Σήμερα ζουν στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ωστόσο, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα με αφορμή τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

 

Ππηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight