Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν έχουν σκοπό να συμφιλιωθούν με Χάρι και Μέγκαν»

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν...

Μέγκαν Μάρκλ και Χάρι θα βρεθούν στην Αγγλία τον Μάιο

Το «πρόβλημα Χάρι» δεν απασχολεί πλέον τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο και έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλον τον πλανήτη.

Το ζευγάρι φέρεται να μην έχει κανένα σχέδιο να συμφιλιωθεί με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, που είναι πιθανό να βρεθεί στην Βρετανία τον Μάιο.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ήρθαν σε επαφή με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον «κατ’ ιδίαν» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αφού δόθηκε στην δημοσιότητα το βίντεο με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να αποκαλύπτει στον πλανήτη ότι λαμβάνει «προληπτική» χημειοθεραπεία για καρκίνο.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτή η επαφή ήταν τηλεφωνική, με βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης. Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει αεροπορικώς στην Βρετανία τον Μάιο.

Πάντως έγινε γνωστό στις ΗΠΑ ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έμαθαν για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη. Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας υποστήριξε ότι η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να μην πει στον Χάρι και τη Μέγκαν για τον καρκίνο της επειδή «δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί κανείς», ανέφερε η Sun.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πιθανόν να παρευρεθεί σε μια λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο με αφορμή τη δέκατη επέτειο των Αγώνων Invictus.

Η σόλο επίσκεψη – πιθανότατα χωρίς τη Μέγκαν και τα δύο μικρά παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ – θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για τον πρίγκιπα Χάρι να χτίσει γέφυρες με τον αποξενωμένο αδελφό του.

Ωστόσο πηγές από το περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έχουν υποστηρίξει ότι, με τη διάγνωση του καρκίνου της πριγκίπισσας της Ουαλίας και του βασιλιά Καρόλου «το πρόβλημα Χάρι» είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί, σύμφωνα με την Telegraph.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο διάδοχος του θρόνου «έκανε πάντα ό,τι μπορούσε για να προστατεύσει την οικογένειά του». Αυτό σημαίνει ότι επικεντρώνεται στη διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής της Κέιτ και στην προστασία των παιδιών τους.
Την επαφή μεταξύ των δύο αδελφών αποκάλυψε ο βασιλικός συντάκτης του ITV, Chris Ship.

Ο δούκας του Σάσσεξ είχε περιγράψει στο παρελθόν την Κέιτ Μίντλετον ως τη «μεγάλη αδελφή που δεν είχα ποτέ» όταν αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ πριν από 11 χρόνια. Η Κέιτ Μίντλετον συνάντησε για τελευταία φορά τον πρίγκιπα Χάρι μετά τον θάνατο της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν βρέθηκαν με τους συζύγους τους σε μια βόλτα στο Ουίνδσορ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight