Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Συνελήφθη για ασέλγεια στην 6χρονη κόρη του- Τι κατέθεσε η σύζυγός του

Ζάκυνθος: Συνελήφθη για ασέλγεια στην 6χ...

Το παιδί θα εξεταστεί παρουσία ειδικού ψυχολόγου

Η Ζάκυνθος στο επίκεντρο μετά την καταγγελία φρίκης για τον πατέρα ενός 6χρονου κοριτσιού που κατηγορείται για ασέλγεια. «Τον έδιωξα από το σπίτι» λέει η σύζυγός του…

Ο πατέρας της μικρής συνελήφθη και η Ζάκυνθος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, μετά την καταγγελία για ασέλγεια στην 6χρονη κόρη του. Τους αστυνομικούς επισκέφθηκε η μητέρα του παιδιού και σύζυγος του 47χρονου. Ανέφερε πως τις ώρες που κοιμόταν, ο άντρας της έμπαινε στο δωμάτιο της κόρης τους και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις. Υποστήριξε πως όλα συνέβαιναν εν αγνοία της και πως όταν τα έμαθε έδιωξε τον σύζυγό της από το σπίτι. Ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία και επικαλέστηκε τα λόγια που της είπε η μικρή, όταν την ρώτησε για την αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Η σύλληψη του 47χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου από αστυνομικούς του Τ.Α. Ζακύνθου, μετά από καταγγελία της συζύγου και μητέρας του ανήλικου παιδιού.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης γυναίκας στις Αρχές, το τελευταίο τρίμηνο ο σύζυγος της φέρεται πως μεταμεσονύκτιες ώρες πήγαινε στο δωμάτιο της 6χρονης κόρης του και –εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η σύζυγος του κοιμόταν- προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του παιδιού.Στην καταγγελία γίνεται λόγος για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 6χρονης και για αυνανισμό του 47χρονου πατέρα της.

Όπως ανέφερε σε αστυνομικούς, η γυναίκα αντιλήφθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες ότι κάτι «περίεργο» συμβαίνει τα βράδια, μίλησε με την κόρη τους και εκείνη όπως είπε, της περιέγραψε τι έκανε ο μπαμπάς της.

Η γυναίκα έδιωξε τον σύζυγό της από το σπίτι και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Το παιδί θα εξεταστεί παρουσία ειδικού ψυχολόγου και στη συνέχεια θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση, για την υπόθεση που έχει συνταράξει το νησί.
 

Πηγή:newsit 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις