Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντείνεται η αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον: Ούτε οι συνεργάτες της δεν την έχουν δει- BINTEO

Εντείνεται η αγωνία για την Κέιτ Μίντλετ...

Από τα Χριστούγεννα έχουν να δουν την Πριγκίπισσα της Ουαλίας οι άνθρωποι που δούλευαν καθημερινά για εκείνη.

Ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον προκαλεί η είδηση ότι ακόμα και ανώτερα μέλη του προσωπικού του Παλατιού και στενοί συνεργάτες της δεν την έχουν δει από τα Χριστούγεννα.

Ήταν τότε που εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου για να υποβληθεί - σύμφωνα με ανακοίνωση - σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει και δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία δημόσια εμφάνιση, ενώ προκάλεσε σάλο με την μονταρισμένη φωτογραφία που ανήρτησε για την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι φήμες και τα σενάρια για τους λόγους που την κρατούν μακριά από την δημόσια θέα οργιάζουν όσο η ίδια και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την απουσία της.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Us Weekly, "μερικά από τα ανώτερα στελέχη της Κέιτ Μίντλετον δεν μπόρεσαν να την δουν ή να της μιλήσουν και δεν γνώριζαν καν για την χειρουργική επέμβαση έως ότου ανακοινώθηκε, οπότε τα νέα τους ανησύχησαν". Το αμερικανικό περιοδικό επικαλείται πηγές εντός του Παλατιού και υποστηρίζει, επίσης, ότι η 42χρονη Πριγκίπισσα της Ουαλίας άρχισε μόλις πρόσφατα να ανοίγεται στον στενό της κύκλο για τη φύση της εγχείρησής της.

Δεύτερη πηγή που μίλησε στο US Weekly αναφέρει ότι: "Η Κέιτ είπε ότι αισθάνεται ότι δικαιούται να αναρρώσει χωρίς όλες αυτές τις φρενήρεις εικασίες. Ούτε η ίδια ούτε ο Ουίλιαμ πιστεύουν ότι τα ιατρικά της αρχεία πρέπει να είναι για δημόσια κατανάλωση. Προσπαθεί να μην δίνει σημασία σε όλες τις φήμες και τα κουτσομπολιά, και ο Ουίλιαμ κάνει ό,τι μπορεί για να την θωρακίσει, αλλά είναι οδυνηρό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight