Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Εξασφάλισαν μετάλλιο τα κορίτσια της Πάτρας στο διεθνές Κύπελλο πυγμαχίας

Εξασφάλισαν μετάλλιο τα κορίτσια της Πάτ...

Στην Budva, στο Μαυροβούνιο

Τριφύλλη – Γεωργοπούλου – Κάντζαρη εξασφάλισαν μετάλλια για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας, στην Budva, στο Μαυροβούνιο.

Συγκλονιστικές οι Ελληνίδες αθλήτριες μας έδειξαν ακόμη μια φορά ότι το ρινγκ του Παγκόσμιου Κυπέλλου Πυγμαχίας έχει χρώμα «ελληνικό». Τρία μετάλλια εξασφάλισε σήμερα η Εθνική μας ομάδα Εφήβων – Νεανίδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά τις νίκες της Άννας Μαρίας Τριφύλλη στα 48 κιλά αι των δύο Πατρινών, της Μαρίας Γεωργοπούλου (Παναχαϊκή) στα 50 κιλά και της Ράνιας Κάντζαρη (Μίλωνας) στα 57 κιλά‼️

Επίσης αγωνίστηκε η Λαμπρινή Γιαννακοπούλου (Παναχαϊκή) και η Αναστασία Ζαρκαλή. Η Λαμπρινή ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα της με την Ινδή Nidhi όμως ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση, μην αφήνοντας περιθώριο στην Ελληνίδα αθλήτριά μας να συνεχίσει τον αγώνα. Για την Αναστασία Ζαρκαλή, ήταν ο πρώτος διεθνής αγώνας της, το πάλεψε αλλά γνώρισε την ήττα από την πολύ έμπειρη αθλήτρια Taubay Uldana, από το Καζακστάν.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΛΩΝΑ:

Επικράτησε η Ουρανία Κάντζαρη μας στην προημιτελική φάση εναντίον της Γαλλίδας πρωταθλήτριας .Η Γαλλίδα ALICIA MANLIUS η οποία χαρακτηρίζεται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της ευρωπαικής πυγμαχίας και μέχρι τώρα αήττητη, συνάντησε μπροστά της την ράνια η οποία με υψηλή τεχνική ποιότητα και όμορφη τακτική υπό τις οδηγίες του έμπειρου ομοσπονδιακού Νίκου Πλέα επικράτησε και πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Σαββάτου όπου θα αντιμετωπίσει την αθλήτρια από το Μεξικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports