Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Δέκα πατρινόπουλα στις εθνικές ομάδες πόλο!

Ο Σπύρος Λυκούδης

Ο Σπύρος Λυκούδης

Στην εφήβων, στην παίδων και στην κορασίδων

Έξι πατρινοί αθλητές πόλο κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Βλάχο Θεόδωρο και Μαχαίρα Ηλία την Κυριακή 10/3 στο κολυμβητήριο Πειραιά "Ανδρέας Γαρύφαλλος" για διήμερο camp αξιολόγησης της Εθνικής Εφήβων.

Πρόκειται για τους εξής: Απόστολος ΓεωργαράςΗλίας ΑγγελόπουλοςΑγγελος Λαμπάτος του ΝΟΠ, Σπύρο Λυκούδη (της ΝΕΠ) και τα αδέλφια Ανδρέα και Κώστα Μπιτσάκο (Περιστερίου). Και οι έξι είναι προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας των ακαδημιών του ΝΟΠ (οι τρεις τελευταίοι μεταγράφηκαν εσχάτως σε ΝΕΠ και  ΓΣ Περιστερίου).

 

* Νέα κλήση για πατρινούς αθλητές για την εθνική ομάδα παίδων Κ16 τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο κολυμβητήριο "Γουδή" του δήμου Αθηναίων. Από τον ΝΟΠ κλήθηκαν οι: Κωνσταντίνος Κρεμανταλάς και Αχιλλέας Γιώτης.

* Ο ταλαντούχος πολίστας Δημήτρης-Μάριος Βαλουξής κλήθηκε να δώσει το «παρών» στις προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας πόλο στην κατηγορία Παίδων Κ16 που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 11-12 Μαρτίου στο κολυμβητήριο «Γουδή» του Δήμου Αθηναίων.

* Τέλος, η Τζορτζίνα Λαμπάτου της ΝΕΠ κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις-αξιολογήσεις της Εθνικής μας ομάδας πόλο Κορασίδων Κ16, που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Αγγελόπουλος

Αγγελόπουλος

Γεωργαράς

Γεωργαράς

Γιώτης

Γιώτης

Κρεμανταλάς

Κρεμανταλάς

Λαμπάτος

Λαμπάτος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports