Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Η Patras Stratego Team έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η Patras Stratego Team έκοψε την πρωτοχρ...

Προσεγμένη εκδήλωση

Στην αίθουσα εκδηλώσεων των Φροντιστηρίων Δύναμη με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η όμορφη εκδήλωση της Patras Stratego Team.

Ο δεύτερος κύκλος των αγώνων Stratego Divisions χαρακτηρίστηκε από εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο και πολύ όμορφο κλίμα από όλους τους συμμετέχοντες.

Την κοπή της πίτας, τιμητικά έκανε ο εκ των ιδιοκτητών των Φροντιστηρίων Δύναμη, Νίκος Γριτσώνης, ο οποίος ευχήθηκε υγεία σε όλους με επιτυχίες. Παράλληλα ανέφερε πως είναι χαρούμενος για την συνεργασία με την ομάδα της Patras Stratego Team, και την ανάδειξη δράσεων που αφορούν την ανάπτυξη της σκέψης και του πνεύματος. Το τυχερό φλουρί πέτυχε η μικρούλα Δέσποινα Ξωνίδη, κερδίζοντας για δώρο, ένα συλλεκτικό κουτί Stratego1821. Ελεύθερη στο κοινό ήταν και η πλούσια έκθεση ιστορικών εκδόσεων Stratego με πολλές διαφορετικές παραλλαγές, ώστε ο καθένας να μπορεί παρακολουθήσει παράλληλα με τους αγώνες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Πατρινοί παίκτες είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία, μέσα από τους ανταγωνιστικούς αγώνες που προσφέρει το τουρνουά Divisions, να προετοιμαστούν για το επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στην πρώτη κατηγορία των LEGENDS το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Θεοχάρης Λουλάκης και ακολούθησαν ο Νίκος Μάνδαλος και ο Ανδρέας Σαββανής στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην δεύτερη κατηγορία των Majors πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Αγγελόπουλος. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Ντούκας και το χάλκινο ο Κωνσταντίνος Δούδαλης. Μαζί με τους τρεις πρώτους νικητές, προβιβάστηκε στην κατηγορία των LEGENDS ο Νεκτάριος Βαρελάς που έλαβε την τέταρτη θέση. Στην κατηγορία των Beginners την πρώτη θέση του χρυσού μεταλλίου κατέλαβε ο Γιάννης Τρυπαναγνωστόπουλος και τον ακολούθησε για το αργυρό μετάλλιο η Δέσποινα Ξωνίδη.

Για την φετινή αγωνιστική χρονιά έχει απομείνει ακόμη ένας κύκλος των τουρνουά Divisions. Φυσικά οι περισσότεροι έχουν στραμένη την προετοιμασία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego2024 που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 20&21 Απριλίου.
Τέλος να μην ξεχνάμε πως η φετινή επετειακή χρονιά για τα 10 χρόνια δραστηριοτήτων της Patras Stratego Team, κορυφώνεται με το Διεθνές Φεστιβάλ Αθλημάτων Νόησης – Patras Battles 2024 που θα πραγματοποιηθεί 28-30 Ιουνίου στην Πάτρα και ήδη σπουδαίοι παίκτες από Ελλάδα και εξωτερικό κλείνουν την θέση τους.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από τα Φροντιστήρια ΔΥΝΑΜΗ και το Copy25.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το sportin.gr, tetartopress.gr, η Πελοπόννησος και το pelop.gr, ο dytikosaxonas.gr, το Kalavryta Press, το SpoudaZo.gr, το kirix.gr, η VPRESSκαι ο Wave97,4.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports