Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Patras Stratego Team: Διακρίσεις για Καρέλα, Λουλάκη και Μπαρδάκη

Patras Stratego Team: Διακρίσεις για Καρ...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Christmas Special Event

Το 2023 αποχαιρέτησε η Patras Stratego Team, με την διοργάνωση του Christmas Special Event την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο εκδηλώσεων των Φροντιστηρίων Δύναμη και περιελάμβανε κατηγορίες Junior, το Patras Championship 2023 και το Φοιτητικό Πρωτάθλημα.
Στις κατηγορίες Junior τα παιδιά που συμμετείχαν έδειξαν πως πέραν του πολύ καλού αγωνιστικού επιπέδου, διαθέτουν υψηλό το αίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι και του συναγωνισμού. Κληρώθηκαν αρκετά δώρα και στο τέλος οι μικροί στρατηγοί έφυγαν από τους αγώνες με πολύ όμορφες αναμνήσεις.
Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Μπαρδάκης. Ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο Ανδρέας Αγγελόπουλος και στην τρίτη θέση ο Αλκίνοος Δούδαλης.
Στο Πρωτάθλημα Πάτρας ύστερα από συναρπαστικές αναμετρήσεις ο Γεράσιμος Καρέλας διέπρεψε με πέντε νίκες σε πέντε αγώνες κατέκτησε το τρόπαιο της πρώτης θέσης. Ο Θεοχάρης Λουλάκης βρέθηκε μια ανάσα από την κορυφή παίρνοντας τελικά το ασημένιο μετάλλιο της δεύτερης θέσης και πρώτευσε στους φοιτητές-τελειόφοιτος Μαθηματικού Πάτρας. Την τριάδα των νικητών του Πρωταθλήματος Πάτρας έκλεισε ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος. Στην κατάταξη των εφήβων τον πρώτο Καρέλα πλαισίωσε στην δεύτερη θέση ο Μιχάλης Πετρόπουλος...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports