Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Stella Mc Cartney, Παρίσι: Η ανανέωση της it bag «Falabella» έκλεψε την παράσταση

Stella Mc Cartney, Παρίσι: Η ανανέωση τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οικολογική λογική, ιδιαίτερες γούνες και υπέροχα παντελόνια συναγωνίστηκαν τη διάσημη τσάντα στο show

Η πολυβραβευμένη βρετανίδα σχεδιάστρια Στέλα Μακ Κάρτνεϊ, έδειξε επίσης τη συλλογή της στην Paris Fashion Week.

Πρωτοπόρος στις οικολογικές εξελίξεις στο χώρο της μόδας, με ακτιβιστική και φεμινιστική δράση, επένδυσε σε σύγχρονα, ευκολοφόρετα looks με μοντέρνες σιλουέτες. Αυτά που κυρίως εντυπωσίασαν ήταν οι ογκώδεις, χρωματιστές γούνες από χειροποίητο μαλλί, άλλες με πλεκτά «δαχτυλίδια» και άλλες με την όψη αρνιού, τα τέλεια ραμμένα παντελόνια σε ανδρόγυνο style και βέβαια οι νεότερες εκδοχές της εμβληματικής τσάντας «Falabella».

Οι συγκεκριμένες τσάντες είναι πασίγνωστες και εμβληματικό αξεσουάρ του οίκου. Σκεφτείτε πως ακόμα κυριαρχούν στις πωλήσεις του label, αν και η Στέλλα παρουσίασε την πρώτη το 2009 όταν ακόμα σπούδαζε.

Η ιταλική Vogue εγκωμιάζει την συνεπή διαδρομή της iconic bag όσο αφορά στα υλικά της περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Για τον επόμενο χειμώνα 2024- 2025 η εν λόγω τσάντα γίνεται αντικείμενο μάλλινης χειροτεχνίας, στολίζεται με τρουκς και κρύσταλλα, εμφανίζεται σε νεωτεριστική τζιν εκδοχή και από πιο μαλακά τεχνητά δέρματα. «I want to celebrate Mother Earth» ανέφερε η designer που αγωνίζεται υπέρ των ζώων όπως η αξέχαστη μητέρα της. Με αυτή την collection «ανεβάζει» το status της σημαντικότερης τσάντας της. Kαι σίφουρα μας βάζει σε πειρασμό. 

Χειροκρότησαν ο μπαμπάς της Πολ ΜακΚάρτνει και ο Ρίγκο Σταρ των θρυλικών Μπιτλς  ενώ περπάτησαν στην πασαρέλα η Νατάλια Βοντιάνοβα και η κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View