Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ο σύζυγός μου φοράει τακούνια κι αυτό δεν σημαίνει ό,τι νομίζετε…

Ο σύζυγός μου φοράει τακούνια κι αυτό δε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο Μαρκ Μπράιαν, μηχανικός με ευτυχισμένο γάμο και τρία παιδιά, έχει εξελιχθεί σε «περσόνα» του διαδικτύου και των περιοδικών μόδας

H ιδιάζουσα περίπτωση του Μαρκ Μπράιαν αποτελεί διεθνή είδηση, κόντρα στα αισθητικά κλισέ.

Τον θεωρούν μάλλον… αλλόκοτο φρούτο.  Εχει απασχολήσει την τελευταία επταετία ονομαστά περιοδικά και εφημερίδες ανά τον κόσμο (New York Post, Daily Mail, The Mirror, The Sun, Interview, Harpers Bazaar, Paper, Dazed κ.α.) ενώ πλέον κάνει και πολλές φωτογραφίσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και το CR Fashion Book της Καρίν Ρόιτφιλντ.

O 64χρονος μηχανικός με ειδίκευση τη ρομποτική, που δηλώνει straight με ευτυχισμένο γάμο και τρία παιδιά και με χόμπι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έχει περίπου μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram. Επίσης, «σκίζει» σε δημοτικότητα στο TikTok.

Στις street style αναρτήσεις του

Στις street style αναρτήσεις του

Πώς τα κατάφερε; Μα επειδή επιμένει να φοράει τακούνια και φούστες ενώ είναι σαν φυσιογνωμία παραδοσιακά ανδροπρεπής. Φαλακρός, που του αρέσουν πολύ τα κολαρισμένα ανδρικά πουκάμισα και τα σακάκια, υποστηρίζει ότι «τα ρούχα δεν έχουν φύλο, είναι non- gender». Στις συνεντεύξεις του αναφέρει ότι ανέκαθεν του άρεσαν τα τακούνια γιατί μακραίνουν τη σιλουέτα και δίνουν αυτοπεποίθηση. Είχε κόλλημα με αυτά τα παπούτσια ως αξεσουάρ. Μάλιστα, εκπλήσσεται που ειδικά οι άνδρες δυσκολεύονται να δεχθούν πως είναι συνηθισμένος άντρας που κάνει αντρικές συζητήσεις.

CR Fashion Book

CR Fashion Book

Αυτή του η «αδυναμία» κρατάει 40 χρόνια έστω κι αν έγινε γνωστός πολύ αργότερα λόγω διαδικτύου. Κατάγεται από το Ντάλας, αλλά ζει σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας με την οικογένειά του. Η ιδιαιτερότητα της αμφίεσής του έγινε μόνιμη όταν τον προκάλεσαν οι συνάδελφοί του στο γραφείο. Κουρασμένος από το dress code εκεί εμφανίστηκε ξαφνικά με κόκκινες γόβες και τελικά καθιέρωσε τέτοια looks προσθέτοντας και φούστες. Ομολογεί πως έτσι νιώθει χαρούμενος και δεν τον πειράζουν τα περίεργα βλέμματα. Η γυναίκα του έχει δώσει συνεντεύξεις λέγοντας πως δεν την ενοχλεί καθόλου η εικόνα του άντρα της, καθώς τα τακούνια του πηγαίνουν καλύτερα από εκείνη.

Ο Μπράιαν λέει πως του μπήκε η ιδέα σε μια νεανική του σχέση, καθώς το τότε κορίτσι του φορούσε μόνο τακούνια.  

 

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που δοκίμασα ένα ζευγάρι στα 21 μου και τα περπατούσα τόσο άνετα. Δεν γλίστρησα καμία στιγμή» διηγείται. Θεωρεί πως νιώθεις διαφορετικά με αυτά και το συγκεκριμένο συναίσθημα πρέπει να μπορεί να το αισθανθεί ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το φύλο και το σεξουαλικό προσανατολισμό του.

 Ιστορικά βέβαια υπήρχαν πολλοί κύριοι με αυτή την άποψη. Για παράδειγμα ο Λουδοβίκος ο 14ος κυκλοφορούσε μόνο με τακούνια. Σήμερα, που η άποψη της γκαρνταρόμπας δίχως φύλο είναι εξαιρετικά επίκαιρη, ο Μαρκ Μπράιαν έχει εξελιχθεί σε δυναμικό εκφραστή. Γιατί ένα item μόδας δεν συμβολίζει ερωτική προτίμηση σώνει και καλά.

Μόνο όταν προπονεί την ομάδα του στο ποδόσφαιρο τα αποχωρίζεται, απλά και μόνο επειδή δεν βολεύουν στο γήπεδο.

Ειδήσεις Τώρα

Balenciaga: Ξανάρχισε τα «τρελά» του με παλιά εσώρουχα κι εμφανείς ετικέτες, παρούσα η Κιμ

Πάρης Λαλιώτης: Η Τέχνη ενώνει, το ταξίδι μας συνδέει- To νέο εγχείρημα

Νομοσχέδιο για την Παιδεία: Όσα αλλάζουν - Νέου τύπου Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View