Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δήμος και Ρομά, παίζουν το παιχνίδι του σκύλου και της γάτας στον οικίσκο του Mόλου- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δήμος και Ρομά, παίζουν το παιχνί...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι λέει στο thebest.gr o αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς

 

 Χρόνιος βραχνάς έχει καταλήξει  για την πόλη, η «κατάληψη» από Ρομά, σε ένα από τα σημεία απ΄όπου καθημερινά περνούν χιλιάδες Πατρινών και επισκεπτών.

Οι Ρομά επέστρεψαν ακόμα μια φορά, στο κτίριο που βρίσκεται στο επάνω μέρος του Μόλου. Πρόκειται για το κτίριο που είναι στην αριστερή πλευρά του παλαιού λιμανιού, προς την πλευρά της Γούναρη, που εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί «ορμητήριό» τους. Το φαινόμενο, δεν παρατηρείται μόνο στο συγκεκριμένο το κτίριο, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο αφού δεν είναι λίγες φορές που στα παγκάκια της μικρής πλατείας που βρίσκεται κάτω από την Τριών Συμμάχων ή σε αυτά που είναι στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, εντοπίζονται σκηνίτες να περνούν εκεί τα βράδια του ή να απλώνουν την μπουγάδα τους.

«Όμορφα Σαββατοκύριακα» από Σκηνίτες στον Μόλο της Πάτρας- Δείτε φωτό

Η κατάσταση μάλιστα με τον Δήμο θυμίζει το παιχνίδι του σκύλου με τη γάτα μιας και ο Δήμος καθαρίζει και σφραγίζει τον οικίσκο και οι Ρομά επιστρέφουν μετά από λίγες ημέρες, σπάνε τις κλειδαριές και το ξανακάνουν… γκαρσονιέρα, απλώνοντας την πραμάτεια τους, ακόμη και ψήνοντας για τσιμπούσια.

 «Μόλις την περασμένη εβδομάδα, μαζί με την Αστυνομία πήγαμε στο σημείο, προχωρήσαμε στην εκκένωσή του και το σφραγίσαμε, βάζοντας κλειδαριές» λέει εμφανώς αγανακτισμένος στο thebest.gr ο αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου –  Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής Παναγιώτης Μελάς. «Το κτίριο, έχει κλειστεί και στο παρελθόν πολλές φορές και πάντα βρίσκουν τρόπο να τρυπώνουν. Αυτό που θα κάνουμε και αυτή τη φορά, είναι να πάμε πάλι με τη αστυνομία, να τους απομακρύνουμε και να το ξανακλειδώσουμε».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις