Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο ΣΔΥ Πάτρας έκοψε την πίτα του (φωτ.)

Ο ΣΔΥ Πάτρας έκοψε την πίτα του (φωτ.)

Δραστήριος Σύλλογος Δρομέων Υγείας

Σε ένα πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας - ΣΔΥΠ είναι μια μεγάλη οικογένεια κι αυτό το απέδειξε για μια ακόμη φορά στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας "Φειδιππίδης" Αντώνης Κατσίκης, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πάτρας "ΣΕΒΑΣ" Πάτρας, εκπρόσωποι του αθλητικού σωματείου Πέλοπας Πατρών κ.α. Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε για τη νέα χρονιά, κόπηκε η πίτα και μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους.

Οι τυχεροί των 3 φλουριών της πίτας κέρδισαν δώρο επιταγές αξίας 70 ευρώ από τα αθλητικά καταστήματα της πόλης μας Oxygen store, Τσιανίκας Outdoor Experience & Dimitrioglou Sport est.1973. Ακολούθησε αναφορά στις δράσεις του συλλόγου για τη χρονιά που μας πέρασε, αναφέρθηκαν οι στόχοι & οι δράσεις για τη νέα χρονιά.
Κατόπιν βραβεύτηκαν τα μέλη - δρομείς του συλλόγου Σιδέρης Σάκης, Αργiτης Ηλίας, Κανελλόπουλος Ιωάννης, Στεργιόπουλου Ειρήνη, Σουλελές Χάρης, Γκίζας Παναγιώτης για τις αγωνιστικές τους διακρίσεις κ την προσφορά τους στον σύλλογο.
Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη & φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, στα καταστήματα αθλητικών ειδών Oxygen, Tsianikas & Dimitrioglou sports για τις χορηγίες τους, στο αρτοποιείο "Παπαμιχαήλ" της Διαλεκτής Χουρδούμη για την ετοιμασία της βασιλόπιτας, στο μέλος μας Ηλία Αραβαντινό για την φωτογράφιση και σας εύχεται καλή δρομική χρονιά γεμάτη υγεία!

Ειδήσεις Τώρα

38ο Πανελλήνιο κλειστού: Οι συμμετοχές της Αχαΐας

Η Παναχαϊκή τα παίζει όλα για όλα με τον Τηλυκράτη

Οι κολυμβητές της Πάτρας στο Χειμερινό πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports