Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Γιορτή Αθλητισμού στα Καλάβρυτα - Τιμήθηκαν οι Καλαβρυτινοί Ολυμπιονίκες

Γιορτή Αθλητισμού στα Καλάβρυτα - Τιμήθη...

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄ Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμο

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων από αθλητές και αθλήτριες, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων έκοψε την πίτα της και τίμησε του Καλαβρυτινούς Ολυμπιονίκες.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄ Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και εκπροσώπου της υφυπουργού κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου, Τάκη Αντωνόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδα Βασιλόπουλου, των Αντιδημάρχων Τάκη Βαρβιτσιώτη και Ζήση Ζησιμόπουλου των Δημοτικών Συμβούλων Θύμιου Φλογερά, Παναγιώτη Τσιούση και Δημήτρη Μηλιτσόπουλο, του Περιφερειακού Συμβούλου Λυκούργου Σταυρουλόπουλου, του Προέδρου της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου Θεόδωρου Κανελλόπουλου, του Προέδρου του Δ.Σ. Καλαβρύτων κ. Αρμπή και του μέλους Φάνη Παπαγεωργίου, του Αντιπροέδρου του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κ. Σούκα, ο Προέδρος των Ξενοδόχων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σκεπαστού Γεωργία Γιαννακαρίου και η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Καλαβρύτων Χρύσα Παπαδάτου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Καλαβρυτινοί Ολυμπιονίκες Αρ. Πετμεζάς και Ι. Μητρόπουλος, με τιμητικές πλακέτες που παρέλαβαν οι απόγονοί τους Αντώνης Πετμεζάς και κ.Πλιατσικούρας, ενώ παρουσιάστηκε βίντεο με το βίο και τις επιτυχίες των δυο Ολυμπιονικών.
Στο τέλος παρακολούθησαν όλοι, ένα συγκινητικό βίντεο με αναδρομή στην 70χρονη ιστορία της Λαύρας Καλαβρύτων και της Α.Ε.Καλαβρύτων.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports