Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα- Αγρότες: Επιμένουν στις κινητοποιήσεις - Πού θα στήσουν μπλόκα την Πέμπτη

Αχαΐα- Αγρότες: Επιμένουν στις κινητοποι...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Δε θα κάνουν πίσω ούτε μισό βήμα στις βασικές τους διεκδικήσεις, δηλώνουν

Οι αγρότες και της Αχαΐας, είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους και να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με τον αποκλεισμό δρόμων και εθνικών οδών.

Ειδικότερα, οι αγρότες του Αιγίου, την Πέμπτη, για έβδομη ημέρα, θα συγκεντρωθούν 6-8 το απόγευμα, στο ύψος της γέφυρας του Σελινούντα, ενώ όπως είπαν στο thebest.gr «θα μαζευτούμε την ίδια ώρα και τότε θα αποφασίσουμε εάν θα προχωρήσουμε, όπως και την Τρίτη, σε συμβολικό κλείσιμο για λίγη ώρα, της Ολυμπίας Οδού ή θα πάμε σε κάποιο άλλο σημείο».

Αίγιο: Ένταση μεταξύ αστυνομίας και αγροτών -Έκλεισαν την Ολυμπία Οδό

Κινητοποίηση και την Πέμπτη, για τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας αλλά το απόγευμα, αυτή τη φορά. Σύμφωνα, με το πρόεδρό τους, Γιώργο Βεσκούκη, θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας (Φανάρια). Μπλόκα και για τους αγρότες του Ερυμάνθου, όπου σταθερά θα βρεθούν σε δυο σημεία, στις 11 το πρωί, στου Κουρλαμπά και στο Σταυροδρόμι.

Οι αγρότες δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν πίσω ούτε μισό βήμα στις βασικές τους διεκδικήσεις καθώς ζητούν αφορολόγητο πετρέλαιο, επτά λεπτά/κιλοβατώρα στο ρεύμα, κρατική επιδότηση σε εφόδια και ζωοτροφές, αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, αποζημιώσεις στο 100%, αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος στα προϊόντα και φρένο στις ελληνοποιήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις